PLAY! Nijmegen – Nazomerdag

★ Een hele dag PLAY! tijdens de Play Nijmegen Nazomerdag ★

Ga je ons helpen de zomer zo lang mogelijk te rekken? Kom naar de PLAY Nijmegen Nazomerdag. In een informele setting gaan we samen tijdens verschillende workshops en activiteiten dingen doen die speels, vrolijk, leuk en ook een beetje spannend kunnen zijn.
Tijdens de nazomerdag zullen er een aantal workshopblokken zijn, waarbij je tijdens elk blok kunt kiezen tussen twee verschillende workshops (eentje buiten en eentje binnen). Het programma is op dit moment nog niet rond, maar de workshops liggen in lijn met de activiteiten die we eerder ook hebben aangeboden. Denk aan: spelen, knuffelen, massage, playfight, dansen, zingen, verbinding en misschien ook wat meer op jezelf gerichte activiteiten.
De eenvoudige veganistische lunch wordt vanuit ons verzorgd. De avondmaaltijd is een potluck waarbij iedereen iets meeneemt om te delen.
Als afsluiter van de dag is er een dans- en knuffelfeest waarbij we als groep de dag afsluiten.
Het wordt een kleine activiteit met in totaal ongeveer 40 personen.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
►Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
►Door: Play Nijmegen
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
►Datum: Zondag 11 september
►Inloop: 9.30
►Nazomerdag: 10.00 – 22.00
►Eten: een veganistische lunch is bij de prijs inbegrepen. Water, thee en snacks zullen ook aanwezig zijn. Als avondeten houden we een grote veganistische potluck waarvoor je zelf iets mee moet nemen om te delen.
►Locatie: De Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen

►Kosten: Early birds (eerste 15 tickets of tot 15 juli) €30,-
Daarna €35,-

►Kaartjes:
https://hipsy.nl/shop/4135-play-nijmegen-nazomerdag

Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin) voor €40,-

►Heb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet meer komen? Dan kun je proberen om je kaartje zelf door te verkopen. We kunnen je hier misschien bij helpen. Lukt dat niet? Neem dan uiterlijk een week van te voren even contact met ons op via nijmegen@playcommunity.nl.

►Corona: Bij corona, blijf thuis 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo’n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playnijmegen
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► Wil je op onze mailinglijst? Stuur dan even een berichtje.
► Zet je jezelf op ‘Going’?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Foto door: Evelien op Weg

PLAY 3-daags retreat – Seks: Vrijheid & Vervulling

Ga mee in deze 3-daagse verdiepende retraite van 14-16 oktober!
(En als je wil kan je eerst ook nog naar de aanloop-reeks van 4 avonden (14, 21, 28 sep & 5 okt))

Een mooie kans om met een groep mede-avonturiers de diepte in te gaan met dit fascinerende thema, vanuit een Tantrisch perspectief.

Vraag je eens af wat het thema ​​Sēks zoal in je kan oproepen. Voel je vreugde? Schaamte? Onzekerheid? Zin? Nieuwsgierigheid? Er zijn maar weinig mensen die niet iets voelen bij dit onderwerp. Wil je dieper duiken in de wondere wereld van de sēks? Kom dan met ons mee op deze ontdekkingsreis bij het Play traject ‘Sēks: Vrijheid en Vervulling’.

We doorleven in deze retreat verschillende facetten van sēksualiteit. De spanning en de zachtheid, het plezier en de schaamte, de juicyness en de belemmeringen, de heiligheid en de lichtheid. Een spannende tocht met diepgang en luchtigheid.

We leren van kleins af aan (impliciet) een hoop over hoe seks ‘zou moeten zijn’. Ken je ook dat gevoel dat het toch niet helemaal is wat je hoopte dat het zou kunnen zijn? Ben je ook benieuwd naar wat er nog méér is dan het bekende plaatje? Wil je weten wat er kan gaan stromen, in contact met een ander en met jezelf? Wat er gebeurt als je je negatieve overtuigingen rondom sēks wat kunt dempen? Als je jezelf helemaal toestaat?

Er zit een rauwe schoonheid in sēksualiteit, vinden wij, alsook een kwetsbaarheid en speelsheid. Ontwapenend en machtig krachtig. Het hele spectrum, van pijn tot pracht, van angst tot extase.
Kom vooral als je mee wilt op onderzoek naar de vrijheid en vervulling die er in sēks te vinden is.

Hoe ziet zo’n retreat er uit vraag je je af?
We gaan spelen en ontdekken, onderzoeken en voelen. Plezier en juicyness is welkom, maar ook weerstand, verdriet en raakbaarheid. Vanuit een stevige basis in jezelf, gaan we ook de oprechte verbinding met de ander aan.

We nemen je mee op een reis waarin we afwisselend gebruik maken van:
– Tantra; het contact maken en bevrijden van je sēksuele (levens)energie, zowel in contact met jezelf als de ander
– Lichaamswerk, ademwerk, dans & beweging
– Meditatie, zowel in stilte als dynamisch
– Oefeningen om je beperkende overtuigingen en structuren te onderzoeken
– Oefeningen om de verbinding met jezelf steviger te maken
– Oefeningen over dynamieken, leiden en overgave
– Inzichten en oefeningen uit de seksuologie
– Momenten om met elkaar te delen

Hierbij komt ook nog:
– Een mooie groep gelijkgestemde jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar.
– Zelf-zorg, heerlijk gezond eten en een aantal dagen in de natuur.
– Een heerlijke sauna
– Een warme bedding van het team en de groep, met een open en down-to-earth aanpak.
– Tijd samen, tijd voor jezelf.

‘Gaan we dan ook sēks hebben in deze reeks?’
Er zal tijdens dit traject geen penetratie of gerichte stimulatie van geslachtsdelen van anderen zijn. We werken wel met sēksuele energie en aanraking.

En vooropgesteld: interacties met anderen zijn nooit een verplichting. We zorgen voor een setting waarin we met respect en openheid met elkaar omgaan. Veiligheid en vrijwilligheid staan altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje. Als je hier vragen over hebt, neem alsjeblieft contact met ons op.

Als je nou denkt ‘Ja ik kom om met mooie mensen te sēksen’: dan is dit traject waarschijnlijk niet voor jou. Dat is niet waar het hier om draait. Kom vooral wel als je nieuwsgierig bent naar je eigen sēksualiteit en hoe je dat nog rijker, voller en meer bevrijdend kunt beleven.

𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦:
Deze reeks bij PLAY wordt begeleid door Bart-Jan, Laura en een geweldig team assistenten.

Bart-Jan Dokter
Mijn passie voor het geven en organiseren van events en retreats op het gebied van
persoonlijke ontwikkeling komt voort uit de wens ruimte te willen scheppen voor iedereen die het onderzoek naar vrijheid aan wil gaan. Het is zo prachtig om mensen te zien die leven vanuit ontspanning en enthousiasme, die plezier kunnen ervaren in het aankijken van zichzelf en daarin kunnen omarmen en accepteren en vieren.
En soms is het een rauw pad, of je gaat langs wat absurde bochten. Confronterend kan het zijn, want we kunnen onszelf behoorlijk dwars zitten en voor de gek houden. En we kunnen vastlopen, verdoofd raken, onszelf overschreeuwen, en nog meer truuks van ons systeem die ons beschermen en tegelijk tegenhouden. Soms is er wat moed voor nodig. Bungee-jumpen voor de ziel noem ik het wel eens.
Ik hou ervan. Vreugdevol of rauw, voelen dat je leeft, hier zijn en alle kleuren ervan zien.
Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met Tantra, lichaamswerk en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van een no-nonsense aanpak, speels, niet te zwaar, maar ook niet te vermijdend. Ik geloof in een waanzinnige kracht in mensen. Flexibel en met grote potentie, vaak veel omvangrijker dan we onszelf wijsmaken. Ik vind het heerlijk om dit samen te ontdekken en elkaar te ondersteunen en te spiegelen.
Leuk als je ook komt om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is in het leven!

Laura Eggens
Ik ben dol op sēks. Op het gevoel van me volledig levend voelen, en van zo dichtbij en grenzeloos contact met een ander ervaren. Van hoe spannend, en confronterend, en waanzinnig het is om écht naakt te zijn – voorbij het lichaam. Ik hou van de zachtheid en van de dierlijkheid. Van de volheid. En hou ook zo van het praten over sēks. Van het – al spelend en krabbend – barstjes maken in de taboes rondom sēks.
Dit is lang niet altijd zo geweest. Hoewel ik sēks altijd machtig interessant heb gevonden, zag ik het tot een aantal jaar geleden niet als een plek voor vrijheid. Het was een activiteit, iets wat ik deed met een ander, ook om me gevalideerd te voelen. Om iets te bewijzen. Ik had plezier, zeker, maar ik voelde ook zoveel gedoe en beperkingen.
Tijdens de afgelopen zes jaar, waarin ik intensief met tantra en andere persoonlijke ontwikkeling bezig was, kwam gelukkig ook mijn sēksualiteit in beweging. Het is nu vooral een veld om in te spelen, onderzoeken en genieten.
Tegenwoordig werk ik op allerlei verschillende manieren met dit onderwerp: ik geef workshops en retraites, coach mensen, maak tekeningen en schrijf.
Ik werk met ontzettend veel aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven.
Meer over mij kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡
Begin weekendretreat: 14 oktober 2022 – 11:00 (inloop vanaf 10:00)
Einde weekendretreat: 16 oktober 2022 – 16:00

Avondreeks 14, 21, 28 sept & 5 okt
Start: 19:30 (inloop 19:00)
Eind: 22:30

Alhoewel het onze voorkeur heeft om het hele traject met 1 groep te beginnen en eindigen, kan je de avondreeks of het weekend dus ook los volgen. We vragen je hoe dan ook na aanmelding een vragenformulier in te vullen en nemen eventueel even contact met je op om te kijken of je ervaring voldoende aansluit op de inhoud van het traject.

𝗞𝗮𝗮𝗿𝘁𝗷𝗲𝘀:
Weekendretreat 14-16 okt
Early bird: € 425,- (t/m 8 september 2022)*
Regular bird: €450,- (t/m 14 oktober 2022)

Avondreeks 14, 21, 28 sept & 5 okt
€ 150,-

Avondreeks + Weekendretreat
Early bird: € 550,- (t/m 8 september 2022)*
Regular bird: € 575,- (t/m 14 september 2022)

Ticketlink:
https://hipsy.nl/shop/3687-play-tantra-reeks-weekend-seks-vrijheid-en-vervulling

In het totaal-kaartje is alles inbegrepen: vier workshop-avonden, drie dagen retreat, gezond veganistisch eten door een knappe kok, uitzicht op de weilanden en schapen, slapen in 2- en 3-persoons slaapkamers (met gemengde kamers en aparte kamers voor mannen/vrouwen).

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, waarin we een balans in verschillende genders proberen te houden. De retraite is geschikt voor individuen en koppels. Koppels zullen ook oefeningen met anderen doen, maar hebben bij intiemere oefeningen de keus deze samen te doen.

* Mocht je een echte ja voelen, maar is dit bedrag niet mogelijk voor je, schrijf ons dan. Er zijn beperkte budget mogelijkheden.

→ Deze retraite is speciaal voor 20-ers en 30-ers. De leeftijdsgrens ligt dus op 40 jaar. Zit je daar net boven, ben je jong van geest en wil je toch graag meedoen? Schrijf ons dan even.

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲:
We mogen voor het weekendretreat vertoeven op de prachtige Vlierhof. Een fijne ruime locatie op het platteland met een boomgaard, veel groen en een sauna.
Adres: Klever Str. 115 47533, Kleve (net over de grens bij Nijmegen)

(De avondreeks is op de Playground aan de Kanaalweg 84A in Utrecht. Parkeren kan gratis naast de deur & het is gemakkelijk te bereiken met OV.)

PLAY Utrecht Avondcursus – Seks: Vrijheid & Vervulling

Ga mee in dit verdiepende traject van 4 avonden (14, 21, 28 sep & 5 okt)!
(En als je wil kan je ook nog naar de aansluitende 3-daagse retraite van 14-16 oktober!)

Een mooie kans om met een groep mede-avonturiers een langere tijd te onderzoeken en te verdiepen in dit fascinerende thema, vanuit een Tantrisch perspectief.

Vraag je eens af wat het thema ​​Sēks zoal in je kan oproepen. Voel je vreugde? Schaamte? Onzekerheid? Zin? Nieuwsgierigheid? Er zijn maar weinig mensen die niet iets voelen bij dit onderwerp. Wil je dieper duiken in de wondere wereld van de sēks? Kom dan met ons mee op deze ontdekkingsreis bij het Play traject ‘Sēks: Vrijheid en Vervulling’.

We doorleven in deze avonden verschillende facetten van sēksualiteit. De spanning en de zachtheid, het plezier en de schaamte, de juicyness en de belemmeringen, de heiligheid en de lichtheid. Een spannende tocht met diepgang en luchtigheid.

We leren van kleins af aan (impliciet) een hoop over hoe seks ‘zou moeten zijn’. Ken je ook dat gevoel dat het toch niet helemaal is wat je hoopte dat het zou kunnen zijn? Ben je ook benieuwd naar wat er nog méér is dan het bekende plaatje? Wil je weten wat er kan gaan stromen, in contact met een ander en met jezelf? Wat er gebeurt als je je negatieve overtuigingen rondom sēks wat kunt dempen? Als je jezelf helemaal toestaat?

Er zit een rauwe schoonheid in sēksualiteit, vinden wij, alsook een kwetsbaarheid en speelsheid. Ontwapenend en machtig krachtig. Het hele spectrum, van pijn tot pracht, van angst tot extase.
Kom vooral als je mee wilt op onderzoek naar de vrijheid en vervulling die er in sēks te vinden is.

Hoe ziet zo’n avondcursus er uit vraag je je af?
We gaan spelen en ontdekken, onderzoeken en voelen. Plezier en juicyness is welkom, maar ook weerstand, verdriet en raakbaarheid. Vanuit een stevige basis in jezelf, gaan we ook de oprechte verbinding met de ander aan.

We nemen je mee op een reis waarin we afwisselend gebruik maken van:
– Tantra; het contact maken en bevrijden van je sēksuele (levens)energie, zowel in contact met jezelf als de ander
– Lichaamswerk, ademwerk, dans & beweging
– Meditatie, zowel in stilte als dynamisch
– Oefeningen om je beperkende overtuigingen en structuren te onderzoeken
– Oefeningen om de verbinding met jezelf steviger te maken
– Oefeningen over dynamieken, leiden en overgave
– Inzichten en oefeningen uit de seksuologie
– Momenten om met elkaar te delen

Hierbij komt ook nog:
– Een mooie groep gelijkgestemde jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar.
– Een warme bedding van het team en de groep, met een open en down-to-earth aanpak.
– Tijd samen, tijd voor jezelf.

‘Gaan we dan ook sēks hebben in deze reeks?’
Er zal tijdens dit traject geen penetratie of gerichte stimulatie van geslachtsdelen van anderen zijn. We werken wel met sēksuele energie en aanraking.

En vooropgesteld: interacties met anderen zijn nooit een verplichting. We zorgen voor een setting waarin we met respect en openheid met elkaar omgaan. Veiligheid en vrijwilligheid staan altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje. Als je hier vragen over hebt, neem alsjeblieft contact met ons op.

Als je nou denkt ‘Ja ik kom om met mooie mensen te sēksen’: dan is dit traject waarschijnlijk niet voor jou. Dat is niet waar het hier om draait. Kom vooral wel als je nieuwsgierig bent naar je eigen sēksualiteit en hoe je dat nog rijker, voller en meer bevrijdend kunt beleven.

𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦:
Deze reeks bij PLAY wordt begeleid door Bart-Jan, Laura en een geweldig team assistenten.

Bart-Jan Dokter
Mijn passie voor het geven en organiseren van events en retreats op het gebied van
persoonlijke ontwikkeling komt voort uit de wens ruimte te willen scheppen voor iedereen die het onderzoek naar vrijheid aan wil gaan. Het is zo prachtig om mensen te zien die leven vanuit ontspanning en enthousiasme, die plezier kunnen ervaren in het aankijken van zichzelf en daarin kunnen omarmen en accepteren en vieren.
En soms is het een rauw pad, of je gaat langs wat absurde bochten. Confronterend kan het zijn, want we kunnen onszelf behoorlijk dwars zitten en voor de gek houden. En we kunnen vastlopen, verdoofd raken, onszelf overschreeuwen, en nog meer truuks van ons systeem die ons beschermen en tegelijk tegenhouden. Soms is er wat moed voor nodig. Bungee-jumpen voor de ziel noem ik het wel eens.
Ik hou ervan. Vreugdevol of rauw, voelen dat je leeft, hier zijn en alle kleuren ervan zien.
Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met Tantra, lichaamswerk en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van een no-nonsense aanpak, speels, niet te zwaar, maar ook niet te vermijdend. Ik geloof in een waanzinnige kracht in mensen. Flexibel en met grote potentie, vaak veel omvangrijker dan we onszelf wijsmaken. Ik vind het heerlijk om dit samen te ontdekken en elkaar te ondersteunen en te spiegelen.
Leuk als je ook komt om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is in het leven!

Laura Eggens
Ik ben dol op sēks. Op het gevoel van me volledig levend voelen, en van zo dichtbij en grenzeloos contact met een ander ervaren. Van hoe spannend, en confronterend, en waanzinnig het is om écht naakt te zijn – voorbij het lichaam. Ik hou van de zachtheid en van de dierlijkheid. Van de volheid. En hou ook zo van het praten over sēks. Van het – al spelend en krabbend – barstjes maken in de taboes rondom sēks.
Dit is lang niet altijd zo geweest. Hoewel ik sēks altijd machtig interessant heb gevonden, zag ik het tot een aantal jaar geleden niet als een plek voor vrijheid. Het was een activiteit, iets wat ik deed met een ander, ook om me gevalideerd te voelen. Om iets te bewijzen. Ik had plezier, zeker, maar ik voelde ook zoveel gedoe en beperkingen.
Tijdens de afgelopen zes jaar, waarin ik intensief met tantra en andere persoonlijke ontwikkeling bezig was, kwam gelukkig ook mijn sēksualiteit in beweging. Het is nu vooral een veld om in te spelen, onderzoeken en genieten.
Tegenwoordig werk ik op allerlei verschillende manieren met dit onderwerp: ik geef workshops en retraites, coach mensen, maak tekeningen en schrijf.
Ik werk met ontzettend veel aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven.
Meer over mij kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡
Avondreeks 14, 21, 28 sept & 5 okt
Start: 19:30 (inloop 19:00)
Eind: 22:30

Begin weekendretreat: 14 oktober 2022 – 11:00 (inloop vanaf 10:00)
Einde weekendretreat: 16 oktober 2022 – 16:00

Alhoewel het onze voorkeur heeft om het hele traject met 1 groep te beginnen en eindigen, kan je de avondreeks of het weekend dus ook los volgen. We vragen je hoe dan ook na aanmelding een vragenformulier in te vullen en nemen eventueel even contact met je op om te kijken of je ervaring voldoende aansluit op de inhoud van het traject.

𝗞𝗮𝗮𝗿𝘁𝗷𝗲𝘀:
Avondreeks 14, 21, 28 sept & 5 okt
€ 150,-

Avondreeks + Weekendretreat
Early bird: € 550,- (t/m 8 september 2022)*
Regular bird: € 575,- (t/m 14 september 2022)

Weekendretreat 14-16 okt
Early bird: € 425,- (t/m 8 september 2022)*
Regular bird: €450,- (t/m 14 oktober 2022)

Ticketlink:
https://hipsy.nl/shop/3687-play-tantra-reeks-weekend-seks-vrijheid-en-vervulling

In het totaal-kaartje is alles inbegrepen: vier workshop-avonden, drie dagen retreat, gezond veganistisch eten door een knappe kok, uitzicht op de weilanden en schapen, slapen in 2- en 3-persoons slaapkamers (met gemengde kamers en aparte kamers voor mannen/vrouwen).

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, waarin we een balans in verschillende genders proberen te houden. De retraite is geschikt voor individuen en koppels. Koppels zullen ook oefeningen met anderen doen, maar hebben bij intiemere oefeningen de keus deze samen te doen.

* Mocht je een echte ja voelen, maar is dit bedrag niet mogelijk voor je, schrijf ons dan. Er zijn beperkte budget mogelijkheden.

→ Deze retraite is speciaal voor 20-ers en 30-ers. De leeftijdsgrens ligt dus op 40 jaar. Zit je daar net boven, ben je jong van geest en wil je toch graag meedoen? Schrijf ons dan even.

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲:
De avondreeks is op de Playground aan de Kanaalweg 84A in Utrecht. Parkeren kan gratis naast de deur & het is gemakkelijk te bereiken met OV.

We mogen voor het weekendretreat vertoeven op de prachtige Vlierhof. Een fijne ruime locatie op het platteland met een boomgaard, veel groen en een sauna.
Adres: Klever Str. 115 47533, Kleve (net over de grens bij Nijmegen)

PLAY! Eindhoven – Pretty Playful Picknick

Wat is er fijner dan met je blote voeten in het gras, de zon of misschien wel regen in je gezicht en de wind door je haar het leven vieren met de fijnste mensen om je heen.

Samen met alle lieve mensen die we hebben mogen leren kennen of nog mogen ontmoeten vieren wij met deze pretty playful picknick graag het afgelopen en het komende seizoen. Deelname is gratis en ook je vrienden, partners, kinderen en andere bekenden zijn meer dan welkom. Heb je een instrument? Heb je hoepels? Heb je een kleedje of iets anders wat voor jou van meerwaarde is op een playful picknick neem het allemaal lekker mee. Samen maken we Play en dat is ook waar we naar uitkijken voor komend seizoen. Achter de schermen vult zich alweer een agenda boordevol prachtige, speelse, liefdevolle, diepgaande en prikkelende workshops. Wij hebben zin om jullie te ontmoeten en zin om samen te zijn, te ervaren en te genieten.

~~~~~~~ Over Helmi ~~~~~~~
Helmi is een van de leden die ons team is komen versterken. Ontmoet haar in het park en ervaar hoe haar energie je het gevoel geeft er te mogen zijn, precies zoals je er bent. In openheid, stilte, gesprek of beweging zal je gemakkelijk verbinding ervaren met deze vrouw die het leven zo omarmd. Helmi is drie jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Play, toen zij ruimte zocht om expressie te geven aan wat er vanbinnen leeft en waar het creëren van een plek voor verbinding onderdeel van is. .

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
Door: Helmi Harperink.
Kosten: gratis
Zelf meenemen: kleine hapjes om te delen, drankjes die je zelf graag wil drinken
Aanvang: 13:00
Chill-space: continu
Einde: 17.00
Locatie: Phillips de Jongpark Eindhoven.

Aanvullende info locatie:
parkeren kun je het beste doen op de parkeerplaats van het phillips de Jong park. Maps link: https://goo.gl/maps/KtyPtiGSMTd68SbA8
Volg vervolgens de gekleurde lapjes om bij de kleedjes van de pretty playful picknick uit te komen. Kun je het niet vinden? Bel gerust, dan begeleiden wij je naar de juiste plek.

Wil je er bij zijn? Laat dan even weten dat je komt door een appje of belletje naar Helmi, 0621562155.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht – Zwolle – Eindhoven – Nijmegen

Leukste PLAY Vrouwenfestival!

PLAY Vrouwenfestival!

Yay!! Er is een speciaal PLAY Festival opgestaan: welkom bij het driedaags festival voor vrouwen!

Deze editie is iets kleinschaliger (50 personen), is voor vrouwen in de leeftijd van 20-39 en vindt plaats in de knusse novembermaand.

► WAAROM WIL JE HIERBIJ ZIJN <3? ❥ Omdat het PLAY! Festival een unieke gathering is voor open-minded en open-hearted jonge bewuste mensen ❥ Dit een co-creatief festival is waar je je eigen kwaliteiten kan delen en die van je medeplayers kunt ontdekken ❥ Niets moet & alles mag ❥ Om te kunnen zakken met je sisters ❥ Van het vuur en het dansen te genieten ❥ Inspiratie op te doen en je grenzen te verleggen ❥Veel te knuffelen ► HET CONCEPT In essentie is dit een co-creatief festival. Daarom kan het ook zo goedkoop PLAY! verzorgt een basis voor de dag: Op vrijdagavond een verbindende PLAY! workshop en dansavond en een verdiepende & speelse start in de ochtenden. Daarnaast zullen we enkele workshops aanbieden. Verder is het programma in blokken verdeeld, en open om door jullie ingevuld te worden Het weekend is open voor verbindende, verdiepende en grensverleggende workshops, spellen en andere initiatieven. Alles is mogelijk, wat er ook maar wil ontstaan met deze mooie groep vrouwen. We werken met Karma Yogi’s, dus iedereen draagt iets bij aan de verzorging van maaltijden en het opruimen van onze thuisbasis. Dus of je nou zin hebt in een lekker potje stemexpressie, gedachte-uitwisseling, yoga, acrobatiek, theater, masseren, meditaties, tantra, bodypainten, vrouwencirkel, het kan allemaal, én meer! ► WAAROM EEN FESTIVAL ALLEEN VOOR VROUWEN? Vrouwen zijn opgevoed als vrouw. We hebben allemaal beelden meegekregen over wat vrouwelijk is, wat ‘hoort’ en hoe we ons moeten gedragen. Vanuit deze gedeelde achtergrond kunnen we ervaringen uitwisselen en met elkaar connecten. Daarnaast is het fijn om te ervaren wat sisterhood voor jou kan zijn. Erachter komen hoe het is om in een groep vrouwen te zijn (zonder afleiding van mannen ;-)), of bijvoorbeeld te ervaren hoe het is om meer lichamelijk met vrouwen te zijn, en te kijken hoe het is om vrouwen echt dichtbij te laten komen. Sommige vrouwen herkennen misschien het gevoel van onderlinge rivaliteit. In een weekend als deze kun je elkaar beter begrijpen en wordt het makkelijker om elkaars successen en schoonheid te vieren. In plaats van jaloezie vinden we zo steun en vriendschap bij elkaar. Rise, sister, rise! We houden overigens niet van sterk afgekaderde hokjes dus iedereen die zich (soms) vrouw voelt is welkom op dit festival, of er nou roze of blauwe muisjes geserveerd werden bij je geboorte. ► GODDELIJK BIO-ETEN Gedurende het festival is al het eten en drinken gezond en bij de prijs inbegrepen. De kokkinnen gaan ons met hulp van de groep weer betoveren met goddelijke, gezonde, biologische en veganistische maaltijden. Ben je geïnteresseerd om te komen als kok? Mail dan naar info@playcommunity.nl! ► OVER DE LOCATIE Het Boshuis heeft meerdere ruimtes: een zaal om te eten en twee zalen om samen te komen, te dansen en workshops te houden. Daarnaast zijn er voor de deelnemers 4 grote slaapzalen, met meer dan genoeg bedden. Alle ruimte dus om je eigen plekje te kiezen. De locatie is dichtbij bos en het IJsselmeer! ► EXTRA TREAT Zin in een Wim-Hof moment in het IJsselmeer of struinen in ons privé-bos:-)? Wij dagen je uit om op dit festival te komen spelen, te relaxen, je talenten te delen en je te laten verrassen door de creativiteit van je medespelers! ► TICKETS: € 215 EARLY BIRD t/m 1 september € 235 REGULAR BIRD vanaf 1 september. KLIK HIER VOOR JE TICKET: https://rcur.nl/pay/WwLjVQZLYP De prijs is inclusief twee overnachtingen en alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks op zaterdag en zondag. Er is plek voor 50 mensen, we willen niet groter worden om de knusheid te behouden. Weet dat Play festivals standaard uitverkocht raken, dus beslis op tijd als je erbij wilt zijn! ► PRAKTISCH WANNEER: 4, 5 en 6 november WAAR: Het Boshuis, Voorderdijkweg 23, 1771 MJ, Wieringerwerf VOOR WIE: Speelse twintigers en dertigers die zich vrouw voelen! ► OVER DE ORGANISATOREN Dit weekend wordt georganiseerd en gefaciliteerd door Femke, Maryse, Mirjam, Roos en Simone. Allen verbonden met PLAY! vanuit het organiseren van festivals, vakanties en de vrouwencirkels. ► MEER INFO Op de website vind je meer info en foto’s van voorgaande festivals, ook bij het Boshuis :-). www.playcommunity.nl ► Hoe meer zielen hoe meer PLAY! ► Nodig je je sisters uit? <3

X