maart 2020

ma30mrt19:1521:30HOME edition - Play Ecstatic Dance ~ DJ Ro-H en Naomi ~19:15 - 21:30

Evenement Details

**short English intro below**

Dansen via Zoom! In deze vreemde tijden zijn we gezegend met de mogelijkheid om online samenzijn te ervaren. Dus zet je disco-lichten aan en Zoom in bij Naomi en DJ Ro-H voor een avondje lekker bewegen en dansen in je huiskamer!

We plaatsen het Zoom linkje hier en in het event. Leuk als je erbij bent!

Deze Ecstatic Dance organiseren voor iedereen die maar aan wil haken!

Een reis in dans en beweging, waarin alle vormen en dynamiek welkom zijn. Van stuiterende extase tot zuivere verstilling. Leer je lijf kennen en volgen in dit avontuur. Alles is mogelijk.

Ecstatic Dance is een plek waar
* Je danst zoals jij wilt
* We niet praten
* Onze blote voeten de vloer voelen
* We respect hebben voor onszelf en elkaar

De dans wordt geopend met een ceremonie en workshop van Naomi van Ringelenstein. Waarin je geholpen wordt in je lijf en dichter bij jezelf te komen. Dit ziet er in je eigen huiskamer iets anders uit, maar je staat vast versteld wat er allemaal te ontdekken is.

We sluiten gezamenlijk af met een eindontspanning en ligconcert. Na is er nog tijd voor ontspannen online kletsen of een zoom kattenmandje.

~~~~~~ PROGRAMMA

19:15 Inloggen via Zoom - neem de tijd om je geluid te kunnen checken!
19:30 MEDITATIE & vrije dansflow
21:15 LIGCONCERT met live muziek & afsluitende meditatie
21:30 RELAX & Share & Chat voor wie wil blijven hangen
22:00 EINDE Chill Space

~~~~~~ Over Naomi
Naomi begon als 4 jarig meisje met dansen. Van klassiek ballet, ging haar dans weg langs, jazz ballet, street dance, moderne dans en dans theater naar ecstatic dance. Naast de liefde voor dans houdt ze zich intensief bezig met tantra, stemexpressie en de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie. Tijdens het volgen van de 2 jarige training van het Centrum voor Tantra werd steeds meer helder hoe ze haar kwaliteiten, van zachte krachtige heldere bedding bieden, in wil zetten om ruimtes te creëren waarin dat wat er in ons leeft naar buiten kan komen.

In de dans nodigt Naomi je uit om je krachtige, sensuele zelf te laten stromen en te bewegen vanuit de impulsen van je lijf. Bij Play Ecstatic Dance is Naomi aanwezig om de space te dragen, de dans in te leiden en de energie van de groep de gelegenheid te geven te laten ontstaan.

~~~~~~ Over DJ Ro-H
DJ Ro-H (Roel van Huet) is DJ en muzikant en heeft op menig dansfeest de yin- en yangaspecten van de dansmeditatie weten te manifesteren. Deins mee op sferische klanken, mantra's, ambiente slow beats en aardende elektro diep in je lijf.
DJ Ro-H nodigt je uit om te voelen en te ervaren in zachte verbinding met jezelf en vanuit die connectie wat zich ook maar verder wil ontvouwen, in jezelf of in connectie met anderen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Naomi van Ringelenstein & DJ Ro-H
Voor: Iedereen!

Er is genoeg plek, want we doen het via Zoom. Fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten:
We hosten deze online Ecstatic op donatiebasis. Play kan in deze ongebruikelijke tijden wel een steuntje in de rug gebruiken, dus alles is welkom!
Tikkie-link om te doneren:
https://tikkie.me/pay/1bib3po8adgkjoi4m1cj

Locatie: Bij je Thuis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
** ENGLISH **

Dance through Zoom! In these strange times we can come together online. So install your disco-lights, dress up for dance and Zoom in to Naomi and DJ Ro-H for an evening of free movement and dance in your livingroom!

We'll place the Zoom link here and in the event. Great if you would join us!

Ecstatic Dance for all people that would like to join!

A journey in dance and movement, where all shapes and dynamics are welcome. From bouncy ecstacy to pure inner silence. Get to know and follow your body in this adventure. All is possible, even in your own living room!

Ecstatic Dance is a place where
* You dance however you want
* We don't talk
* Our bare feet can feel the floor
* We respect our self and each other

The dance will be opened with a ceremony and workshop by Naomi van Ringelenstein. In which you will be assisted to get into you body and closer to yourself.

We close the evening with an end-relaxation and a tiny concert and a closing circle.

Price: Donations to Play are very welcome!
Tikkie-link: https://tikkie.me/pay/1bib3po8adgkjoi4m1cj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: www.playcommunity.nl
PLAY pagina: www.facebook.com/playcommunity
PLAY groep: www.facebook.com/groups/playdanceparty

Tijd

(Maandag) 19:15 - 21:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X