maart 2020

vr20mrt19:3021:00PLAY bij je Thuis - Open Mic Benefietconcert19:30 - 21:00

Evenement Details

Hela allemaal! Wegens groot succes van de Mantra Try-out van maandagavond nog maar een avondje online muziek ter vreugde en vermaak. Alhoewel we dan toch een beetje uit elkaar zijn in deze tijden, kunnen we mooi samenkomen op deze manier. Verder met ons online avontuur! :-D

Lekker chillen op de bank, meezingen, je eigen dingen doen met ons op de achtergrondmuziek, het kan allemaal. Leuk als je erbij bent!

We hebben al een aantal leuke artiesten verzameld. Zo gaat Jacco Wijnia wat van zijn miraculeuze muzikale kunsten vertonen, Joeri Jansen gaat ons allemaal meenemen met de diepe klanken van zijn stem, Cassie Jee doet een betoverend schepje op dit alles en Bart-Jan speelt ook nog wat zoete liedjes en zal proberen wat structuur in deze potpourri aan te brengen. :)

En een Open Mic zou een Open Mic niet zijn als er niet ook nog ruimte was voor wat extra artiesten. Meld je aan bij Bart-Jan als je graag een liedje wil spelen, of misschien is een verhaaltje voorlezen ook fijn, dan gaat hij kijken of het in het programma in te passen is.
Wel belangrijk: Het is fijn als de kwaliteit voor de luisteraars goed is, dus liefst ben je met een kabel verbonden bent aan je internets en een losse microfoon is ook erg fijn.

Het kost niks, maar donaties zijn heel welkom ter ondersteuning van Play! in deze wat roerige tijden. Ik zal daarvoor hier een Tikkie-link plakken. :)

Er kunnen 100 mensen in de Zoom-call (zie ook hieronder), dat zal wel genoeg zijn voor iedereen die wil, maar als je er zeker bij wil zijn, is het misschien raadzaam om op tijd aan te haken.

Als je mee wil genieten, is het heel handig als je alvast Zoom op je Laptop of Telefoon installeert:
Mac: https://zoom.us/client/latest/Zoom.pkg
Windows: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings
iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Ik post uiterlijk 19:15 hier en in het event en op de website de link zodat iedereen ff de tijd heeft om in te loggen en te wennen aan de omgeving.

Hopelijk tot vrijdag!

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 21:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X