september 2019

ma02sep19:3022:00PLAY - Cosmic Singing Circle19:30 - 22:00 Emma Centrum Utrecht

Evenement Details

Cosmic Singing Circles zijn een unieke expressie van klank die het hart kan openen en de geest tot rust brengt. We verbinden met onszelf en met elkaar in de muziek. Samen herinneren we de magie van alles wat we doen, voelen en horen.

‘Cosmic Singing’ combineert elementen van mantra zingen, stembevrijding, muziektherapie en meditatie. De avond is voor alle niveaus. Je hebt geen ervaring met muziek of meditatie nodig.

Eline en Sefrijn zullen deze avond leiden. Wil je meer weten over hun achtergrond of wat je kan verwachten? Lees meer informatie na de praktische info.

~~~~~~~~~~

Door: Sefrijn en Eline van Cosmic Circle
Voor: Speelse 20’ers en 30’ers

Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten: €14,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Aan de deur verkrijgbaar). Je kan tegenwoordig pinnen. :)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~

⭐ WAT KAN JE ERVAREN? ⭐

? Meer innerlijke rust ?
Soms voelt je hoofd propvol, je geest onrustig. Door zingen en meditatie kan je meer innerlijke rust en stilte ervaren. Muziek en klank hebben een effect op de geest en het lichaam, bewust en onbewust, wat je helpt om te ontspannen en dieper te luisteren.

? Vrije zelfexpressie ?
Misschien hebben je ouders of een leraar ooit gezegd: ‘Jij kan echt niet zingen’. Veel mensen hebben hun stem in of na hun kindertijd weggestopt en zingen niet meer. Deze avond herontdekken we onze unieke stem, en geven we onszelf toestemming om te klinken! Cosmic Singing gaat niet over mooie of lelijke klanken. Het gaat over uitdrukken wat er in nu in je leeft.

❤ Een open hart ❤
We maken ruimte om aanwezig te zijn in ons hart. Een prachtige beoefening om alle emoties welkom te heten. Soms vrolijk of extatisch, en ook verdrietig of pijnlijk. Dit kan helpen om spanning, stagnatie en onderdrukte emoties los te laten, zodat je meer vrijheid en doorstroming voelt.

⭐ WAT GAAN WE DOEN? ⭐
We zingen simpele liederen: Boeddhistische chants, Hindoeïstische mantra’s , Rainbow liedjes, zen gedichten, vrije klanken of iets nieuws. We spelen ook met onze stem door diverse oefeningen. Meditatie en stilte zijn belangrijke ingrediënten tijdens deze avond. Elke avond ontwikkelt Cosmic Circle een nieuw programma, ontworpen voor dit moment.

? Luister: https://soundcloud.com/cosmiccircle/sets/kirtan-special-sunday-18-mar-2018

⭐ Over COSMIC CIRCLE ⭐
Cosmic Circle faciliteert en katalyseert het individuele en collectieve proces van ont-dekken en herinneren van Liefde. Sefrijn en Eline creëren dit in workshops, ceremonies, retraites, concerten, kunst, DJ sets en individuele sessies.
http://www.cosmiccircle.org/

Sefrijn is multi-instrumentalist, studeerde diverse vormen van meditatie en heeft een passie voor improvisatie, creatie, muziek, dans en stilte. Hij werkt als muzikant, faciliteert meditaties en retraites, en is Ecstatic Dance DJ.
http://www.sefrijn.nl/

Eline is muziektherapeut met haar eigen praktijk Muzikind. Ze ontwikkelde haar eigen methode die oa werkt met klankschalen en is afgestemd op astrologie, kwintencirkel, chakra’s, planeten en elementen. Een grote inspiratie is de verbinding tussen klank en beweging.
http://www.muzikind.nl/

❓ FAQ ❓
➡ Moet ik altijd meezingen?
Nee, je mag ook stil zijn en luisteren. Of even liggen.

➡ Moet ik heel de avond stilzitten?
Nee, voel je vrij om zo te bewegen als jij wil. Dansend, zittend of liggend bijvoorbeeld.

➡ Mag ik mijn instrument meenemen?
Ja, leuk! Stuur ons vooraf wel even een berichtje.

➡ Ik vind dit eng!
Je bent niet alleen, dat komt vaker voor. Maar weet, je bent deze avond vrij om te voelen wat jij wil. Wil je zingen? Of stil zijn? Lachen? Huilen? Je bent welkom.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur PLAY een PM

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:00

Locatie

Emma Centrum Utrecht

Cremerstraat 245

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X