maart 2022

do17mrt19:3022:00PLAY Eindhoven - Jouw sǝks in verbinding19:30 - 22:00 Studio 19

Evenement Details

In deze gaan we kijken naar verschillende manieren waarop jouw sǝksualiteit van jou is: jouw ervaring, jouw verlangens, jouw energie. Vaak koppelen we sǝks aan ‘de ander’, of vinden we dat het in een bepaalde vorm zou moeten plaatsvinden. Maar op deze avond onderzoeken we hoe jouw sǝksuele leven iets is wat jij bepaalt, jij beleeft, en jij zelf mag ownen.

Leuk, zo, helemaal je eigen sǝksualiteit ownen, maar hoe blijf je dat voelen als je ineens tegenover een ander staat? Brengt dat je eigenheid aan het wankelen? Wil je gaan geven, je gaan aanpassen, of ga je stukjes van jezelf wegdrukken? Waar eindig jij en begint de ander? Ga je je juist richten op wat de ander jou aan plezierigs kan geven? Voel je ongeduld, schaamte, onzekerheid, irritatie of een andere onrustige emotie, zodra je met een ander iets sǝksueels aan het uitproberen bent? Ben jij degene die initiatief toont of laat je het aan de ander over?

In verschillende oefeningen gaan kijken waar het allemaal blijft, jouw eigen sǝksualiteit, als je in verbinding gaat met een ander.

Ben je benieuwd naar hoe je sǝksuele eigenheid voelt?
Wil je oefenen met bij jezelf blijven, in sǝxy situaties met anderen?
Wil je meer contact maken met je eigen verlangens in sǝks?
Of heb je gewoon zin in een avondje bezig zijn met dit onderwerp?

Kom dan vooral vanavond ervaren hoe je samen én op jezelf kunt zijn.

Je zult de oefeningen doen met verschillende mensen. De oefeningen zijn best kuis: aanraking zou op een gegeven moment kunnen, maar hoeft nooit. Er zal geen fysieke sǝksuele interactie plaatsvinden. We zorgen voor een setting waarin iedereen de vrijheid heeft om wel of niet mee te doen met de verschillende onderdelen en waar we met respect en openheid met elkaar om willen gaan.

Als je een partner(s) hebt is het mogelijk fijn om dit samen te doen. Dus neem hem/haar/hen mee. Heb je dat niet of laat je je partner(s) liever gewoon een avondje thuis, ook helemaal prima. Het is voor iedereen in welke constellatie dan ook net zo interessant. Dus whatever, kom gewoon.

~~~~~~~ Over Martijn en Laura ~~~~~~~

Martijn en Laura geven regelmatig workshops bij Play Utrecht op het gebied van sǝksualiteit.

Laura Eggens is al zo’n jaar of zes bezig met tantra en andere vormen van zelfontwikkeling. Waar ze écht blij van wordt is om mensen te steunen bij het leuker, beter en vervullender maken van sǝks. Ze geeft retraites en workshops, coacht stellen en individuen en maakt producten die met sǝks te maken hebben. Je vindt alles op www.pratenoverseks.com. Haar teksten en tekeningen zijn ook te vinden op instagram en facebook: @huhwatseks.

Martijn Gorree heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan zijn sǝksuele bevrijding. ‘Door tantra, meditatie en kleine uitstapjes in de wereld van kink heb ik een brede kijk op sǝksualiteit en al haar verschillende vormen van expressie. ‘ Martijn is te volgen onder zijn alter ego Opgewonden Standje en geeft naast dit soort juicy workshops ook bondage les. Je vindt hem op https://opgewondenstandje.nl of op instagram onder @opgewondenstandje.

~~~~~~~ Covid-19 ~~~~~~~
Omdat we zonder zorgen bij elkaar in de buurt willen komen, en niet willen bijdragen aan het enorm oplopende aantal besmettingen, vragen we je een (zelf)test te doen voordat je komt. Als de situatie in maart nou heel anders is, is dit wellicht niet meer nodig. Maar fijn als je in ieder geval bereid bent te testen.

Daarbij geldt natuurlijk nog steeds:
- Bij klachten doe je een PCR test en/of blijf je thuis (en dat doen jullie ook al tot nu toe, heel fijn)

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
Door: Laura Eggens & Martijn Gorree

Kosten: €15,00
Workshop: 19:30 - 22:00 (inloop vanaf 19:00)
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Studio 19 (in Plan B - Hurksestraat 19 in Eindhoven

Aanvullende info locatie:
Als je voor de deur van Plan B staat, mag je bellen met 06-18 18 75 74, wij kunnen dan de deur voor je open doen.
Studio 19 zit op de 2de verdieping van het pand. Als je de trap op loopt zit de studio in de gang die schuin links voor je ligt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playeindhoven
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► LIKE je het event?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen hoe meer PLAY!

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Studio 19

Hurksestraat 19

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X