oktober 2022

do06okt19:3022:00PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé19:30 - 22:00 Studio 19

Evenement Details

Knuffelen, muziek, dansen, nog meer knuffelen, een drankje, een hapje en.. nóg meer knuffelen. Consent samen zijn, knuffelen, hangen, liggen én de ambiance van een café waar ieder gewoon lekker zijn ding doet. Hoe heerlijk zou het zijn als deze twee werelden samen komen in één magische avond!?

Dat is precies wat we bij PLAY! Eindhoven gaan doen. Onder begeleiding van de liefste hosts gaan we in een veilige setting en een gezellige sfeer samen zijn, verbinden, liefde delen, ontspannen en genieten. De avond start met een aantal begeleide oefeningen om vervolgen een open space in te gaan. Als geen ander weten wij hoe waardevol de diepgaandste workshops zijn, maar hoe ze soms ook wel best veel energie kunnen kosten. Deze avond staat in het teken van zijn en laten zijn, met een glimlach op je gezicht en een arm om je schouder.

Maar wees niet bang, we zijn er vrij zeker van dat je die avond naar huis gaat met het gevoel dichter bij jezelf te staan én bij de ander. Hoe dichtbij, dat bepaal je zelf. De hosts zijn er om de groep te begeleiden naar diepgang en natuurlijk is er ook ruimte genoeg om gewoon even met jezelf te zijn.

★★★ OVER HELMI ★★★
De host die deze avond initieert, opzet en leidt is Helmi. Zij is drie jaar geleden in aanraking gekomen met PLAY!, waar zij ruimte zocht (en vond) om expressie te geven aan wat er vanbinnen leeft, waar het creëren van een plek voor verbinding onderdeel van is. Ervaar hoe haar energie je het gevoel geeft er te mogen zijn, precies zoals je er bent. In openheid, stilte, gesprek, omhelzing of beweging zal je gemakkelijk verbinding ervaren met deze vrouw die het leven met zo veel warmte omarmd.

★★★ PRAKTISCH ★★★
Voor: 20ers en 30ers (40+ in overleg)
Door: Helmi Harperink

Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

Kosten: €15,00
Inloop: 19:00
Opening: 19:30 - 20.00
Afsluiting: 22:00 - 22:30
Locatie: Studio 19 (in Plan B - Hurksestraat 19 in Eindhoven)

★★★ TICKETS ★★★
https://hipsy.nl/shop/4628-play-eindhoven-knuffelcafe

Aanvullende info locatie:
Als je voor de deur van Plan B staat, mag je bellen met 06-18 18 75 74, wij kunnen dan de deur voor je open doen.

Studio 19 zit op de 2de verdieping van het pand. Als je de trap op loopt zit de studio in de gang die schuin links voor je ligt. Bekijk hier het filmpje hoe bij onze workshop te komen: https://youtu.be/VCpLfPrgDok

★★★ DE PIJLERS VAN PLAY! ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Speciaal voor jonge openhartige 20ers en 30ers (en soms ook voor ouder)
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles mag
• Natuurlijke hapjes & sapjes

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Studio 19

Hurksestraat 19

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X