juli 2022

zo10jul13:0017:00PLAY! Eindhoven - Pretty Playful Picknick13:00 - 17:00 Philips de Jongh Wandelpark

Evenement Details

Wat is er fijner dan met je blote voeten in het gras, de zon of misschien wel regen in je gezicht en de wind door je haar het leven vieren met de fijnste mensen om je heen.

Samen met alle lieve mensen die we hebben mogen leren kennen of nog mogen ontmoeten vieren wij met deze pretty playful picknick graag het afgelopen en het komende seizoen. Deelname is gratis en ook je vrienden, partners, kinderen en andere bekenden zijn meer dan welkom. Heb je een instrument? Heb je hoepels? Heb je een kleedje of iets anders wat voor jou van meerwaarde is op een playful picknick neem het allemaal lekker mee. Samen maken we Play en dat is ook waar we naar uitkijken voor komend seizoen. Achter de schermen vult zich alweer een agenda boordevol prachtige, speelse, liefdevolle, diepgaande en prikkelende workshops. Wij hebben zin om jullie te ontmoeten en zin om samen te zijn, te ervaren en te genieten.

~~~~~~~ Over Helmi ~~~~~~~
Helmi is een van de leden die ons team is komen versterken. Ontmoet haar in het park en ervaar hoe haar energie je het gevoel geeft er te mogen zijn, precies zoals je er bent. In openheid, stilte, gesprek of beweging zal je gemakkelijk verbinding ervaren met deze vrouw die het leven zo omarmd. Helmi is drie jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Play, toen zij ruimte zocht om expressie te geven aan wat er vanbinnen leeft en waar het creëren van een plek voor verbinding onderdeel van is. .

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
Door: Helmi Harperink.
Kosten: gratis
Zelf meenemen: kleine hapjes om te delen, drankjes die je zelf graag wil drinken
Aanvang: 13:00
Chill-space: continu
Einde: 17.00
Locatie: Phillips de Jongpark Eindhoven.

Aanvullende info locatie:
parkeren kun je het beste doen op de parkeerplaats van het phillips de Jong park. Maps link: https://goo.gl/maps/KtyPtiGSMTd68SbA8
Volg vervolgens de gekleurde lapjes om bij de kleedjes van de pretty playful picknick uit te komen. Kun je het niet vinden? Bel gerust, dan begeleiden wij je naar de juiste plek.

Wil je er bij zijn? Laat dan even weten dat je komt door een appje of belletje naar Helmi, 0621562155.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Tijd

(Zondag) 13:00 - 17:00

Locatie

Philips de Jongh Wandelpark

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X