mei 2020

za09mei(mei 9)20:00zo10(mei 10)01:30Play-EJ Feest! - Wat wordt het Thema?!?20:00 - 01:30 (10) Theaterhuis de Berenkuil

Evenement Details

Nog even geen Thema dus, maar we staan open voor ideeën! Kijk ff in het event voor de Poll met opties om te kiezen of zelf iets aan te dragen! :)

Wat we al wel zeker weten is dat het weer een lekker feestelijke avond wordt! Met dansen op je blote voetjes met DJ DivanA, mooie concertjes, verrassende workshops, heerlijke taartjes en heel veel gezellige mensen!

Passievolle dans, warme muziek, stralende gezichten, fijne verbindingen & heerlijk verdwalen... Laat je verrassen en verwennen op dit mooie evenement!

▷ KLIK HIER VOOR JE TICKETS:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/27182/play-ej-natural-dance-party-thema-onbekend/event-info/

Tickets voor het feest zijn ook aan de deur verkrijgbaar - met contant geld of pin. De kaartjes met openingsworkshop zijn maar beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij als je de avond wil starten met een prikkelende opening. Ook zijn er gedurende de avond nog workshops vrij te volgen in de workshopruimte boven. :-)

EARLY BIRD
t/m 5 april
€15 exclusief workshop va. 21:30 - 1:30
€20 inclusief workshop va. 20:00 - 21:30

LATE BIRD
v/a 6 april
€18 excl. workshop va. 21:30 - 1:30
€23 incl. workshop va. 20:00 - 21:30

PRINT JE TICKET, of zet 'm op je smartphone.

HOE KOM JE ER?
OV: bus stopt voor de deur
AUTO: gratis parkeren vanaf 21:00u in de FC Donderstraat (5 minuten lopen).
FIETS: je kunt je fiets stallen binnen de hekken van de Berenkuil

*✧ * PROGRAMMA DANSZAAL *✧ *

20:00 DEUREN OPEN
20:20 - 21:15 PLAYEJ-WORKSHOP met Bart-Jan Dokter
21:15 - 23:15 Dansen met de DJ
23:15 - 23:45 Een verrassing! <3 23:45 - 01:15 Dansen met de DJ 01:15 - 01:30 LIGCONCERT 01:30 Tijd om naar bed te gaan ♡ *✧ * Dansen met DJ DivanA *✧ * DivanA (resident DJ bij o.a. Ecstatic Rotterdam & Odessa Amsterdam) betovert het publiek met muziek uit het volledige spectrum van genres. Hij stemt zich helemaal af op de dansers en neemt ze mee op een originele, verhalende maar ook experimentele reis. Zijn DJ setup is nogal uitgebreid: nummers worden regelmatig live geremixed en de overgangen krijgen een bijzonder karakter. Hij heeft een speelse persoonlijkheid, hij houdt van fancy outfits en laat alle soorten mensen zich welkom voelen. * ✧ * PROGRAMMA LOUNGE * ✧ * Er is weer luxe en verbindende lounge. We creëren weer een knusse space om te chillen en verdiepen en te genieten van optredens van verschillende muzikanten, met klanken die je vanuit je wortels laten ontluiken. * ✧ * PROGRAMMA WORKSHOPRUIMTE * ✧ * ~~ Later meer over de schitterende workshops die hier gegeven zullen worden... Ideeën zijn welkom, in het event of via pm. :) ▷ DRESS CODE Het Thema laat dus nog even op zich wachten, maar laat dat je niet tegenhouden om alvast te brainstormen over je mooiste glitterpak of lappen-jas. En in je lekkere joggingpak bem je uiteraard ook helemaal welkom. Van glitters tot psychedelische outfits, tot prachtige geschilderde gezichten. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties. Op deze editie van PLAY-EJ staat het SCHMINKTEAM ook tot je beschikking om een finishing touch aan je outfit te geven. * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * Er is plek voor 200 man dus nodig al je spelende vrienden uit!! * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * ✧ * Deze editie is een samenwerking van PLAY! Community en Eigentijdse Jongeren; let's get those tribes together, en laten we ons helemaal onderdompelen in het onbekende. MEER PLAY!? ★ Meer info over PLAY! en fotoalbums: www.playcommunity.nl ★ Word ook lid van de PLAY facebook groep: www.facebook.com/groups/playdanceparty MEER EJ!? ★ Meer info over Eigentijdse Jongeren: www.eigentijdsejongeren.nl ★ Word ook lid van de EJ facebook groep: www.facebook.com/groups/eigentijdsejongeren

Tijd

9 (Zaterdag) 20:00 - 10 (Zondag) 01:30

Locatie

Theaterhuis de Berenkuil

Biltstraat 166

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X