oktober 2022

wo12okt19:3022:00PLAY Heart: Date Night!19:30 - 22:00 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Zin in een originele date? Een beetje aandacht voor elkaar? Op deze partner date avond kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiemer met elkaar verbinden en vooral ook plezier beleven samen.

Voor prille liefdes, jarenlange relaties en misschien zelfs een eerste date.

Jullie zullen samen meegenomen worden in de verschillende onderdelen van de avond: bewegen van jullie lichamen, (licht) tantrische oefeningen en oefeningen waarmee je jezelf, partner en jullie relatie beter kunt leren kennen. We zullen aanraking expliciet uitnodigen. Je zult de onderdelen voornamelijk met je partner doen, soms iets alleen. Het kan heel fijn zijn om op date te zijn in een omgeving waar ook andere stellen zijn, en zo in de groep een bubbel van samenzijn te creëren. Hoewel we niet moeilijk doen over het uittrekken van een kledingstuk, zal er geen naakt zijn en zijn er geen seksuele handelingen in deze workshop.

Over Laura:
Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Ze tekent en schrijft en maakt boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan. Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Laura Eggens
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Je kan voor de handigheid een kaartje kopen via Hipsy. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook.
https://hipsy.nl/event/5185-play-heart-date-night

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar.

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X