januari 2020

ma13jan19:3022:00Play - Lichaamswerk - 'Lekker jezelf'19:30 - 22:00

Evenement Details

Wat beweegt jou? Waar word jij nou echt warm van?
In deze workshop mag jij lekker jezelf zijn!.. Lekker makkelijk gezegd?

Soms is het best lastig om helder te voelen wat je nou écht wilt, wie je nou écht bent, en waar jij van AAN gaat.
Daarom gaan we niet denken, maar bewegen. Lichaamswerk is super effectief in het verbinden met je lichaam, met je hart en met jouw energie. Je maakt contact met je kracht, je kwetsbaarheid, je JA en je NEE.
Lekker verhelderend!

Het mooie is, je kunt het niet fout doen, jezelf zijn.
We gaan bewegen, spelen, onderzoeken en nodigen ook expressie uit. Want we hebben het nu wel gezien met ons gedragen zoals het 'hoort'.

Deze workshop lichaamswerk is bevrijdend als je nog nooit eerder zoiets gedaan hebt, en nog steeds inspirerend als je wel bekend bent met je lijf bewegen.
Immers, wat tijd in jezelf doorbrengen is altijd heerlijk.

Voel je welkom. Deze workshop is een uitnodiging om eens even stil te staan bij hoe jij wilt bewegen en onderzoeken ook wat je tegenhoudt om te gaan waar jij wilt. Je haalt er zoveel uit als jij erin wilt stoppen. De boodschap is: wees maar lekker jezelf.

Lichaamswerk is een combinatie van beweging, adem, energetisch werk, stem en expressie en gaat over het verbinden met jouw levendigheid. Inspiratiebronnen zijn Core-Energetica, Bio-energetica, authentic movement, ademwerk, emotioneel lichaamswerk en dans.

Trek kleren aan waar je lekker in kunt bewegen en het is aan te raden om de workshop op blote voeten of anti-slip sokken te doen.

Wie is Aranka?
Aranka is gepassioneerd over lijven, leven en liefde. Ze studeert lichaamsgerichte psychotherapie en haalt daaruit veel inspiratie om iedereen uit te nodigen minder te denken en meer te voelen. Zo ook ben jij van harte welkom om jezelf te onderzoeken in een bedding van beweging en stilte.
Verder put ze haar inspiratie uit yoga, meditatie, bio-energetica, de natuur en haar liefde voor dansen en muziek. Aranka heeft haar eigen praktijk Inhere Bodywork, waar ze mensen ondersteund door massage en lichaamsgerichte coaching.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
Voor: 20-ers en 30-ers
Door: Aranka de Vries

TICKETS:
Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar. Pinnen is mogelijk.
Regulier ticket 14 euro, Strip van de PLAY strippenkaart 12 euro

TIJD & LOCATIE
Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Napraten: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

Voor meer events van PLAY, zie de agenda op https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X