mei 2022

do05mei19:3019:30PLAY! Nijmegen - Meer dansen meer beter19:30 - 19:30 Sarvata Centrum

Evenement Details

Yesss, we gaan weer dansen! Op 5 Mei komt Michiel een workshop expressieve dans geven.
We gaan experimenteren met de verschillende manieren waarop ons lichaam kan bewegen. De uitnodiging is om daarbij helemaal los te laten wat je mooi of normaal vindt en lekker te spelen met beweging. Michiel neemt ons mee in een dansreis waarin alle lichaamsdelen aan bod komen en waarin je op verschillende ritmes danst.
Het wordt eigenlijk een ontdekkingstocht: leer je jezelf misschien op een andere manier kennen als je bewegingen maakt die compleet nieuw voor je zijn? Op welke manier beïnvloeden jouw bewegingen je zijn, voelen en denken? Misschien kom je daar wel achter in deze workshop. En zo niet, meer dansen is altijd meer beter…dat weet je ;-)

★ Over Michiel ★
Michiel van Veen danst graag en vaak. Het liefst ontdekt hij weer nieuwe mogelijkheden om te bewegen. Voor hem is dans de manier om meer in contact te komen met ons lijf en daarmee met onszelf. Hij is onderdeel van de organisatie van Play Nijmegen en schreef zijn masterscriptie over beweging en dans. Hierbij laat hij zich vooral inspireren door 5Rhythms en Authentic Movement. Verder zoekt Michiel het liefst buiten het avontuur op met de fiets en kampeerspullen.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
►Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
►Door: Michiel van Veen
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
►Inloop: 19:15
►Workshop: 19:30 - 22:00
►Napraten/chillen: 22:00-22:15
►Locatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
►Kosten: €15,- of een strip van je PLAY strippenkaart

►Kaartjes: Het liefst vooraf via https://www.chipta.com/nl/tickets/event/47899/play-nijmegen-meer-dansen-meer-beter/event-info/
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin)

►Heb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet meer komen? Fijn als je je dan even afmeldt via nijmegen@playcommunity.nl.

►Corona: Bij corona, blijf thuis ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo'n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playnijmegen
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► Wil je op onze mailinglijst? Stuur dan even een berichtje.
► Zet je jezelf op ‘Going’?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 19:30

Locatie

Sarvata Centrum

Schependomlaan 17e

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X