mei 2022

do19mei19:3019:30PLAY! Nijmegen - Playfulness Workshop19:30 - 19:30 Sarvata Centrum

Evenement Details

Op 19 Mei komt Lianne van Asten een Playfulness workshop geven. Ja, spelen voor volwassenen ;-)

Een Playfulness Workshop is een plek waar je de buitenwereld even kunt laten voor wat hij is, met elkaar als groep een verbinding maakt en gewoon heerlijk gaat spelen! We gaan dansen, bewegen, doen alsof en lekker gek doen.

Waarom geeft Lianne deze workshop zo graag? Lianne: Als we kinderen zijn, dan spelen we. Maar terwijl we opgroeien, verdwijnt bij veel mensen langzaam die speelsheid. We moeten serieus worden, niet meer gek doen en shit voor elkaar krijgen. Hier wil ik verandering in brengen door deze speelsheid weer terug te brengen, want je bent nooit te oud om te spelen!

Spel heeft zo veel voordelen: het vermindert stress, zorgt voor ontspanning en brengt creativiteit, plezier en connectie. Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd gaat en terug naar het hier en nu. Het is zo’n fijn gevoel om echt wakker te zijn in het moment waardoor je echte connecties kan maken met de mensen om je heen.
Dus trek je comfortabele kloffie aan en doe gezellig mee!

★ Over Lianne ★
Ik ben Lianne, 33 jaar en ik geef de Playfulness Workshops. Tijdens mijn studie Dramatherapie aan de HAN ontwikkelde ik een fascinatie voor de clowns in het ziekenhuis. Daarom besloot ik cursussen in clownen te volgen en het bleek al gauw dat mijn gevoel klopte: die rode neus paste helemaal bij mij en mijn passie was geboren! Ik leerde zo veel over hoe speelsheid ervoor zorgt dat mensen uit hun schulp kruipen en zichzelf laten zien met plezier en kwetsbaarheid. Zo gaaf om te zien! Ik merkte dat dit ook bij mij gebeurde en ik mijzelf en mijn kwetsbaarheid durfde te tonen en mijn speelsheid kwam steeds meer tot uiting in mijn dagelijkse leven.
Mijn andere passie is reizen en tijdens het ontdekken van vele mooie
plekken in de wereld de afgelopen jaren verdiepte ik mij in mindfulness, yoga en meditatie. Ik ging steeds meer de connectie voelen tussen mindfulness en spel. Bij beiden is in het hier en nu zijn belangrijk. Het gaat om de connectie tussen jezelf en de mensen om je heen. Transparant zijn en er echt zijn, voor de volle 100%. En toen ik dit zag was het idee voor de Playfulness Workshops geboren. Een jaar lang mocht ik deze workshops geven in Kopenhagen, waar ik een tijdje woonde. En nu geef ik deze workshops graag hier in Nijmegen.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
â–ºVoor: Speelse 20-ers en 30-ers
â–ºDoor: Lianne van Asten
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
â–ºInloop: 19:15
â–ºWorkshop: 19:30 - 22:00
â–ºNapraten/chillen: 22:00-22:15
â–ºLocatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
►Kosten: €15,- of een strip van je PLAY strippenkaart

â–ºKaartjes: Het liefst vooraf via https://www.chipta.com/nl/tickets/event/48898/play-nijmegen-playfulness/event-info/
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin)

â–ºHeb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet meer komen? Fijn als je je dan even afmeldt via nijmegen@playcommunity.nl.

â–ºCorona: Bij corona, blijf thuis ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo'n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
â–º MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playnijmegen
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
â–º Wil je op onze mailinglijst? Stuur dan even een berichtje.
► Zet je jezelf op ‘Going’?
â–º En nodig je ook je vrienden uit?
â–º Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 19:30

Locatie

Sarvata Centrum

Schependomlaan 17e

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X