april 2022

do07apr19:3022:00PLAY Nijmegen - Radicaal Luisteren19:30 - 22:00 Sarvata Centrum

Evenement Details

Wanneer luister je naar wat er werkelijk in je leeft? Durf je echt aandacht te hebben voor wat er in je hart speelt en dat er te laten zijn, ook als dat stilte is? Wanneer deel je dit met anderen? Voel je je dan gezien in al je woorden en de ruimte ertussen? In hoeverre neem je jezelf mee als je liefdevol en open luistert naar de ander? Kun jij met volledige aandacht en zonder oordeel aanwezig zijn bij een ander? Hoe voelt het om authentiek te delen en radicaal te luisteren?
Al deze vragen gaan we verkennen tijdens deze bijzondere PLAY-avond. Dit wordt een afwisselende avond waarop we gaan voelen wat er echt in ons leeft en dit vervolgens delen via woorden, beeld en beweging. We gaan kijken hoe het is om helemaal open en authentiek aanwezig te zijn bij elkaar.
Verwacht meditatie, speelse oefeningen, uitgebreide sharing en dit alles overgoten met een warm en ludiek Play-sausje. Dit wordt een verdiepende, creatieve en afwisselende avond waarop je meer kunt ontdekken over jezelf en mooie verbindingen maakt met jezelf en elkaar.

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
►Voor: Speelse 20-ers en 30-ers
►Door: Janneke Blom
Val je buiten de leeftijdscategorie, maar voel je je nog wel heel verbonden met onze doelgroep? Neem dan contact met ons op.
►Inloop: 19:15
►Workshop: 19:30 - 22:00
►Napraten/chillen: 22:00-22:15
►Locatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
►Kosten: €15,- of een strip van je PLAY strippenkaart

►Kaartjes: Het liefst vooraf via https://www.chipta.com/nl/tickets/event/47893/play-nijmegen-radicaal-luisteren/event-info/.
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin)

►Corona: Bij corona, blijf thuis ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over Janneke

Janneke Blom is afgestudeerd als Docent Drama aan ArtEZ met een cursus zelfexpressie. Jezelf zijn en jezelf laten zien in al zijn puurheid vindt zij het mooiste wat er is, en daar hoort spelen ook bij. Zij ziet alle vormen van kunst, creativiteit en expressie als middelen in de zoektocht naar waarachtige verbinding met jezelf en de ander. Naast haar baan als trainingsactrice en haar organiserende rol bij Play Nijmegen, bouwt Janneke graag hutten en knuffelhoekjes om lekker in weg te dromen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo'n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Like onze PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playeindhoven
Join de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
► Wil je op onze mailinglijst? Stuur dan even een berichtje.
► Zet je jezelf op 'going'?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Sarvata Centrum

Schependomlaan 17e

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X