oktober 2019

ma14okt19:3022:00Play - Ontdek Tao Tantra19:30 - 22:00

Evenement Details

In Tao Tantra staat levensenergie centraal. Dit is de energie die maakt dat je ’s ochtends je bed uitkomt, dat je zin hebt in de dag en de energie die je sprankelende ogen geeft. Levensenergie in Taoisme is hetzelfde als seksuele energie - dat waaruit het leven ontstaat. Fysieke blokkades zoals spanning, maar ook emotionele blokkades zoals stress, schaamte, angst of nare ervaringen belemmeren een vrij stromende levensenergie. Bij Tao Tantra focussen we ons op deze levensenergie, en doen we oefeningen om deze energie beter te leren voelen en vrijer te kunnen laten stromen door het lichaam.

Deze workshop ‘Ontdek Tao Tantra’ is voor zowel mannen als vrouwen, en ervaring met tantra is niet nodig. Mag wel. Als je wilt ontdekken op welke manieren je je kan verbinden met het leven, dan is dit een veilige en warme plek om dat te doen. Want voor mij gaat tantra vooral over plezier & verbinding – met je lijf, met jezelf, met je seksualiteit en met de ander.

Verbinding met jezelf en leren houden van jezelf, is niet zo makkelijk als het klinkt. Zo vaak willen we onszelf veranderen of hebben we kritiek op onszelf. Herken je dit? Tantra helpt je om jezelf te zien door andere ogen, en te ervaren hoe prachtig, bijzonder, sexy, mooi en uniek je bent!

In deze workshop doen we een aantal individuele oefeningen en een aantal oefeningen met elkaar. Oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen, levensenergie te voelen en leer je hoe je deze energie kan laten stromen. In deze workshop doen we geen seksuele handelingen en zijn we niet naakt.

Ben je nieuwsgierig naar wat tantra voor jou kan betekenen? Wil je graag meer verbinding ervaren, energie leren voelen en je vrijer voelen in je lijf? Wil je ervaren hoe leuk tantra is? Doe dan mee met deze workshop. Kom zoals je bent, of je nu al honderden workshops hebt gedaan of voor het eerst wil proeven aan tantra - je bent welkom.

Basiscursus 'Ontdek Tantra' bij Play Wit
Deze avond is een perfecte proeverij voor de Basiscursus die in November 4 in Play Wit aangeboden zal worden. Een reeks van 4 avonden waarin we met een vaste groep de diepte in kunnen gaan. Lees hier meer:
https://www.facebook.com/events/431141064183152/

Over Brechtje
Brechtje is gepassioneerd over tantra. Na een spirituele zoektocht vol ashrams, reizen, meditatie en yoga kwam tantra op haar pad. In Thailand en Bali studeerde ze vier jaar Tao Tantra en gaf ze workshops en privé sessies. Een van de mooiste inzichten die tantra haar gaf, is dat je niet uren hoeft te mediteren of een leven als een monnik om een spiritueel vervuld leven te leiden. Sterker nog – het ervaren van plezier, liefde en genot is wat je verbindt met de essentie van het leven! En dit staat centraal in haar workshops! Brechtje geeft Yoni Egg trainingen, Pelvic Floor bodywork en tantra workshops. Zie voor data en meer informatie: www.werkplaatsvoorgeluk.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Brechtje Riphagen
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten: €14,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Aan de deur verkrijgbaar) Je kan tegenwoordig pinnen. :)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X