november 2019

ma18nov19:0022:00PLAY - Playdate Friends Edition19:00 - 22:00 Playdate

Evenement Details

Heb jij zin om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is deze workshop wellicht wat voor jou!

Herken je dit? Bij workshops of in het dagelijks leven ontmoet je wel eens leuke mensen, en met sommigen zou je best eens vaker willen afspreken. Alleen hoe pak je dat aan? Na een ontmoeting heb je nog niet meteen een gezamenlijke band opgebouwd, en bij workshops is er ook niet altijd tijd om lang verder te praten. Iemand op vriendschaps-date vragen kan soms wat ongemakkelijk voelen als je elkaar nog maar net kent.

Of je hebt al best een aantal leuke vrienden, maar je vindt het gewoon heel leuk om meer nieuwe mensen te leren kennen. Om weer andere dingen mee te doen of te bespreken dan dat je met je huidige vrienden misschien doet.

Wellicht ken je Playdate vooral van onze dating events. We kregen veel vragen van mensen die graag gewoon andere leuke nieuwe mensen willen ontmoeten, zonder dat daar meteen een dating stempel op moet zitten. Daarom hebben we een nieuwe editie geïntroduceerd: welkom bij de Playdate Friends Edition!

WAT GAAN WE DOEN?
Tijdens deze workshop ga je op een speelse manier nieuwe mensen ontmoeten. We hebben allerlei leuke oefeningen bedacht waarmee je samen lol hebt, maar ook waarmee we je een beetje uitdagen om net iets meer van jezelf te laten zien. Dit doen we zoals altijd op speelse wijze. Je kunt denken aan oefeningen waarin je in beweging komt, maar ook aan oefeningen waarin je in gesprek gaat met elkaar.

Net als bij een speeddate hebben we aan het eind van het evenement een matchingsformulier (online, dus neem je smartphone mee). Hierop geef je aan wie je nog wel eens zou willen ontmoeten. Wat je samen gaat doen is aan jou. Een biertje doen, samen dansen of filosoferen over het leven, dat is aan jou.

Omdat we ook actieve oefeningen gaan doen is het prettig als je kleding aandoet waar jij je fijn in voelt en waarin jij je vrij kan bewegen. Neem daarnaast je telefoon mee voor de eind-opdracht!

OVER PLAYDATE
Playdate is bedacht door Simone, Joël en Michelle. Samen hebben wij ervaring met circling, tantric dance en het maken en begeleiden van sociale spellen waarbij het draait om speelse ontmoetingen. Afgelopen jaar hebben we deze krachten gebundeld en negen diverse Playdate avonden georganiseerd, gericht op de liefde. Deelnemers geven vaak terug dat ze genoten hebben van de avond, en dat er zeker meer in zit dan alleen die ‘liefdessparkle’. Daarnaast ontvangen wij vaak de vraag of dit niet ook op vriendschappen kan worden gericht. Hieruit is deze eerste Playdate Friends Edition ontstaan.

VOOR WIE?
Deze workshop is gericht op iedereen die zin heeft om nieuwe mensen te leren kennen op een speelse manier. Jong en oud, man en vrouw, LGBTQI, wel of geen ervaring met PLAY, introvert en extravert.

Mocht je na het lezen van dit event denken, hoe ziet zo’n workshop gericht op liefde er dan uit? Check hiervoor onze pagina www.letsplaydate.nl voor onze andere events.

TICKETS:
Tickets zijn zowel online als aan de deur verkrijgbaar.
Regulier ticket 14 euro
Strip van de PLAY strippenkaart 12 euro
Voor de online tickets ga naar: https://www.chipta.com/tickets/event/23362/play-playdate-friends-edition/

TIJD & LOCATIE
Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Napraten: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

Voor meer events van Playdate: zie www.facebook.com/PlaydateNL
Voor meer events van PLAY, zie de agenda op https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Maandag) 19:00 - 22:00

Locatie

Playdate

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X