maart 2022

di08mrt19:3022:00Play - Tantra-cursus: Adventure into Self19:30 - 22:00 Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht

Evenement Details

Play - Tantra-cursus: Adventure into Self

In deze reeks gaan we een stapje verder op het Tantra-pad. Voor iedereen die de basiscursus bij Play heeft gevolgd of voor mensen met al wat ervaring elders die het verlangen hebben nog wat dieper te gaan. Een tikkie meer uitdagend, meer jezelf tegenkomen, meer bestendigd in een andere kijk op het leven en wellicht meer Bliss... :)

Een belangrijk aspect in Tantra is het onderzoek naar je Zelf. Dat doen we in deze cursus via verschillende ingangen. In het lijf en uit je hoofd om te voelen wat het lichaam je allemaal kan vertellen, je energie wakker en vrij maken en je verbinden met die innerlijke stroom, je ego uitdagen om je interne mechanismen wakker te maken zodat we ze in meer detail kunnen bekijken, verzachten en vertragen om je gevoelighed te vergroten. Wat komt er naar buiten onder je maskers? Wat als jij en anderen daar naar mogen kijken? Wat is er voor nodig vrijheid te ervaren? Heb je vertrouwen?

Inbegrepen bij deze cursus is wekelijks huiswerk.

Een beetje ervaring met Tantra of ander werk op het gebied van persoonijke ontwikkeling is voor deze cursus vereist. Als je twijfelt of je genoeg ervaring hebt, kan je altijd een berichtje sturen naar Bart-Jan. We hebben zeker respect voor ieders tempo en grenzen. De reeks is geschikt voor mensen met en zonder vaste partner. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Tijdens deze reeks doen we geen expliciete seksuele handelingen. Als er oefeningen zijn waarbij je iets uit zou kunnen doen, zoals bijv. bij massage, is de keuze altijd aan jezelf hoeveel je uit doet.

~~~ Over Bart-Jan
Bart-Jan bewandelt nu een jaar of 10 met enthousiasme het Tantra-pad. ‘Wat ik zo fijn vind aan Tantra is dat het je een breed scala aan ingangswegen biedt om onderzoek te plegen naar hoe en waarom je beweegt. Het meer en meer bewust worden van mezelf in alle facetten heeft er toe geleid dat ik een veel vrijer en rijker mens ben geworden. Minder leven vanuit angst, meer staan voor wie ik ben, meer zien hoe groots en wonderlijk het leven is.’ In zijn dagelijks leven is hij begeleider van tantra- en massage-workshops, masseur en hoofdman van Stichting PLAY! www.playcommunity.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Bart-Jan Dokter
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Data:
In deze serie komen we twee keer een dinsdagavond (19:30-22:00) bij elkaar, en daarna twee weekenddagen (van 10:30-17:00) namelijk op:
8, 15 & 19 & 20 maart 2022.

Inloop: Op de avonden 19:00. Op de weekenddagen 10:00

Kosten:
De serie van twee avonden en twee dagen wordt aangeboden voor de speciale introductieprijs van €200,-

Koop hier je ticket:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/45379/play-tantra-cursus-adventure-into-self/event-info/

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X