februari 2022

wo02feb19:0022:00Play - Tantra Practicum - Kashmiri massage19:00 - 22:00 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Misschien ken je het wel: je doet tijdens een retraite een oefening of een meditatie, en daar heb je dan een bepaalde ervaring bij. En misschien word je ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn om deze oefening met andere partner(s) te doen. Of op een ander moment in je leven. Of hoe je dieper in de meditatie zou kunnen zakken nu je het al eens eerder hebt meegemaakt. Of vond je het gewoon zo geweldig dat je meer wilt.

Precies daarom hebben we het Tantra Practicum in het leven geroepen!

In deze eerste serie gaan we structuren uit de Play Retreat Seks, Vrijheid en Vervulling nogmaals beoefenen, op losse avonden. Om verder te onderzoeken, te oefenen en te spelen.

De Tantra Practicum-avonden zijn met name bedoeld voor mensen die aan deze Play Retreat hebben meegedaan. Als je soortgelijke ervaring elders hebt opgedaan ben je ook welkom, neem in dat geval even contact met ons op.

We creëren een veilige en speelse sfeer, zoals je van ons gewend bent. We werken bewust met het voelen en aangeven van grenzen en verlangens.

Je kunt de avonden los van elkaar meedoen.

Woensdag 5 januari: de Zoo
Avontuurlijk en geblinddoekt in de groep bewegen en ontdekken. Inclusief korte oefeningen vooraf om te leren om te gaan met afstemmen en (stille) communicatie.

Woensdag 2 februari: Kashmiri massage
Een bijzondere klassieke tantrische massage vanuit intuïtie en overgave. Uitgaande van het Tandava principe.
Voor deze avond meld je je als koppel aan. Op zoek naar een gelegenheidspartner? Vraag het in dit evenement!

Woensdag 2 maart: Het Poppenspel & Yin-Yang spel
Spelen met verlangens, consent, dominantie en dienstbaarheid. Een avond die vele kleuren kan krijgen. We werken in groepjes van 3 en wisselen tussen beide spellen.

Bart-Jan Dokter
Mijn passie voor het geven en organiseren van events en retreats op het gebied van persoonlijke ontwikkeling komt voort uit de wens ruimte te willen scheppen voor iedereen die het onderzoek naar vrijheid aan wil gaan. Het is zo prachtig om mensen te zien die leven vanuit ontspanning en enthousiasme, die plezier kunnen ervaren in het aankijken van zichzelf en daarin kunnen omarmen en accepteren en vieren. Ik ben inmiddels 10 jaar bezig met Tantra, lichaamswerk en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van een no-nonsense aanpak, speels, niet te zwaar, maar ook niet te vermijdend. Ik geloof in een waanzinnige kracht in mensen. Flexibel en met grote potentie, vaak veel omvangrijker dan we onszelf wijsmaken. Ik vind het heerlijk om dit samen te ontdekken en elkaar te ondersteunen en te spiegelen.

Laura Eggens
Tijdens de afgelopen vijf jaar, waarin ik intensief met tantra en andere persoonlijke ontwikkeling bezig was, kwam ook mijn sēksualiteit in beweging. Nu besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan het praten over sēks, om andere mensen te steunen bij het leuker, beter en vervullender maken van hun sēksuele leven. Ik heb me op de theorie van de sēksuologie gestort, en werk nu op allerlei verschillende manieren met dit onderwerp: met individuele gesprekken, met workshops en retraites, in schrift en in tekeningen, onder andere. Ik werk met ontzettend veel aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Ik hou van het onderwerp, en ik gun het de hele wereld om met zoveel mogelijk zelfkennis, plezier en nieuwsgierigheid met sēks om te gaan.
Meer over mij kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

Praktisch

Door: Bart-Jan Dokter en Laura Eggens

Voor: Speelse 20'ers en 30'ers met ervaring in tantra en seksualiteit

Locatie: Het Practicum vindt plaats op de Play Locatie aan de Kanaalweg 84 in Utrecht. Parkeren is gratis en het is dichtbij het station.

Inloop: 18:30 (fijn als je op tijd bent)
Workshop: 19:00-22:00
Chill-space: 22:00-22:30

Kosten:
€25 per avond.

Meld je aan via info@playcommunity.nl
Dan sturen we je een ticketlink en hebben we even contact met je in het geval je niet aan de retreat hebt meegedaan.

Links naar de andere avonden:
Woensdag 5 januari: https://www.facebook.com/events/2981191748812789/
Woensdag 2 februari: https://www.facebook.com/events/1223782951462471/
Woensdag 2 maart: https://www.facebook.com/events/315853090060286/

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X