oktober 2021

ma18okt19:3022:00Play - Tantric Dance19:30 - 22:00

Evenement Details

Tantric Dance is een spel van leiden en volgen. Twee dansers in verbinding, de één geblinddoekt, de ander ziend. Bewegend in een dynamiek van vertrouwen. De dans kan in dit samenspel vele vormen aannemen, van zacht en verstild tot dynamisch en speels. Soms alle ruimte innemend, en soms heel klein.

In het leiden ligt de kunst van het niet-maken, van het vanuit de intuïtie volgen van je innerlijke beweging en je partner daarin meenemen.
In het volgen ligt het loslaten in overgave besloten, in ontspanning de diepte in, vertrouwend op dat je partner de weg leidt.
In wat er ontstaat is er ruimte voor alles wat er wil zijn, of dat nou vreugde, verdriet, geraaktheid, blijdschap of verstilling is.

Bart-Jan leidt de avond, die deels bestaat uit een aantal begeleide oefeningen waarin je verschillende vormen van leiden en volgen kan ervaren en deels uit vrije dans waarin er telkens de ruimte is om te kiezen of je wil leiden of volgen met verschillende partners.

Klinkt het avontuurlijk? Is het ook :) , best spannend, maar we creëren met elkaar een veilige bedding waarin we ruimte maken om in ontspanning te kunnen exploreren terwijl je je eigen grenzen kan blijven respecteren.

Leuk als je komt!

~~~~~~~ Praktisch ~~~~~~~
Voor: 20-ers en 30-ers
Door: Bart-Jan Dokter

Je kan gewoon aan de deur komen of je kan voor de handigheid een kaartje kopen via Chipta. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

https://www.chipta.com/nl/tickets/event/42175/play-tantric-dance/event-info/

Kosten: €15,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Aan de deur verkrijgbaar) Je kan tegenwoordig pinnen. 🙂

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

Voor meer events van PLAY, zie de agenda op https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X