maart 2022

zo27mrt14:3021:00Play - Tantrische Lentekriebels - Dagworkshop tussen de weilanden14:30 - 21:00 Hei en Boeicopseweg 147A, 4126 RH Hei-en Boeicop, Nederland

Evenement Details

Voel je ze al? De lentekriebels? De zon die je naar buiten trekt, je lichaam dat wat meer wil bewegen, de glimlach die als vanzelf opkomt als een leuk ander mens in je buurt komt…

De Play Retreat over de Liefde was blijkbaar nog niet helemaal klaar om geboren te worden, maar we hebben alle leukste en mooiste onderdelen ervan in deze middag en avond gegoten. Over verliefd worden op jezelf, een ander en het leven. Over opengaan, opbloeien en in contact gaan.

Welke patronen kom je tegen? Wat ‘plak’ je op allemaal op de liefde? Herken je thema’s als bindings- en verlatingsangst? Zou je dichter bij jezelf willen blijven terwijl je relateert met een ander? Voor iedereen die interesse heeft om meer te leren over zichzelf en hoe je in contact bent met een ander.

In dit alles laten we je vooral ervaren. We maken gebruik van tantra, lichaamswerk en allerlei oefeningen om jezelf beter te leren kennen. We werken lekker speels, praktisch en met oog op verbinding met jezelf en anderen.

Praktisch

Door: Bart-Jan Dokter, Simone van Oorspronk en Laura Eggens
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers
Locatie: Veldstudiecentrum in Hei- en Boeicop

De dagworkshop vindt plaats in de middag en avond, en je krijgt een heerlijk veganistisch en zoveel mogelijk biologisch diner voorgeschoteld tussendoor. Vanuit de zaal kijk je uit over de weilanden en de schapen.

Kosten: €60,- , inclusief workshop en diner
Voor €10,- extra kan je blijven slapen en in de ochtend meedoen aan de ochtendmeditatie en een ontbijtje krijgen.
Inloop: 14:00
Workshop: 14:30-21:00

Koop je kaartje hier:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/48658/play-fijne-lenteweek/event-info/

Er is naast deze dagworkshop nog meer leuks te beleven in de Play Fijne Lenteweek! Je kunt in het ticket-overzicht op chipta zien waarvoor je allemaal tickets kan kopen, of je gaat voor de full package en komt gewoon gezellig naar het hele weekje!

Over Bart-Jan, Simone en Laura

Bart-Jan Dokter
Bart-Jan bewandelt al een jaar of 10 het tantra-pad en geeft tegenwoordig workshops en retraites over mens-zijn vanuit allerlei invalshoeken. Op de basisschool had hij doorgaans verkering met meerdere meisjes tegelijk en nu is hij in een warme monogame en vrije relatie. Zijn fascinatie ligt bij hoeveel vormen en kleuren er komen kijken bij het mens-zijn. Wat wordt verschillende contexten normaal of vreemd gevonden? Waarom gunnen we onze beste vrienden met volle overtuiging de seksnacht van hun leven en raken we tegelijk wanhopig als we denken aan als onze liefdespartner zoiets zou doen? Graven in je netwerk van overtuigingen en oordelen en leren van de bijbehorende triggers en gevoelens ziet hij als een mooi spel dat je leven kan verrijken. Fijn als je mee komt spelen!

Simone van Oorspronk
Simone gaat enorm aan op de liefde. Nadat ze in groep 4 haar eerste monogame relatie van maar liefst drie jaar aan ging, en haar beeld over relaties als tiener gevoed is door romantische films (“en ze leefden nog lang en gelukkig”) staan de zaken er inmiddels wat anders voor. Ruim 5 jaar geleden kwam ze via yoga en meditatie op het pad van persoonlijke ontwikkeling en tantra. Haar visie op de liefde is breder en completer geworden: van samenwonen in haar studententijd (wanneer komen de kinderen?) naar open relateren, bewustzijn in relaties over samensmelten en misschien wel het allerbelangrijkste: het zien van haar eigen overtuigingen en projecties in de liefde.
Vanuit haar enthousiasme over de liefde is ze mede-eigenaar van Wingman Dating, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Daarnaast is Simone pedagoog, docent, yogajuf en evenementencoördinator bij PLAY.

Laura Eggens
Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit. Ze gebruikt haar achtergrond in tantra ook in haar werk als seks- en relatiecoach. Laura was 9 toen ze voor het eerst verkering had, en was al vroeg geobsedeerd door de liefde en relaties. Na een aantal lange (en niet altijd even gezonde) relaties leerde ze het meeste over zichzelf en de liefde toen ze eindelijk een aantal jaren niet in een relatie zat. Zelfonderzoek: ze houdt ervan. Ze is er dan ook helemaal van overtuigd dat de basis van een vervullend en gezond liefdesleven ligt in individuele ontwikkeling.

Tijd

(Zondag) 14:30 - 21:00

Locatie

Hei en Boeicopseweg 147A, 4126 RH Hei-en Boeicop, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X