oktober 2019

ma21okt19:3022:30Play - The Jealousy Experience19:30 - 22:30 Emma Centrum Utrecht

Evenement Details

Dit herken je vast:

... Je hebt een date met je geliefde. Uitgeput en nagloeiend komt diegene aan; deze persoon had namelijk gisteren ook een date en die was zo leuk dat het heel laat is geworden, en heeft nu amper focus en aandacht voor jou. Het steekt in je borstkas.

... Dat was echt een heel betekenisvol contact dat je met iemand in een workshop had! Maar even later zie je diezelfde persoon in een minstens zo intiem moment met iemand anders. Wat betekende dat eerdere moment dan voor die ander? Was dat wel net zo speciaal voor hen als voor jou?

... Iedereen heeft het naar hun zin op het feest. Ze dansen, flirten, raken elkaar aan en gaan helemaal op in het moment. Het lijkt net alsof zij iets snappen wat jij niet snapt; wat voelt dat eenzaam.

... Samen met je partner ben je in een tempelruimte of op een speelfeest. Je komt terug van de wc en ziet dat je lief aan de praat is met een ontzettend aantrekkelijk individu. Je maag draait zich om in je buik. Terwijl je zo casual mogelijk erbij gaat staan en meepraat, denk je maar aan één ding: wat als zij het leuker hebben met elkaar dan met mij? Wat als zij voor mijn ogen met elkaar in de weer gaan?

Soms zie je het aankomen, soms is het een verrassing, maar de intensiteit is bijna altijd overweldigend. Dat wrange wringende vernauwende gevoel van jaloezie.

Welkom bij THE JEALOUSY EXPERIENCE

Deze workshop staat in het teken van het ontleden van je jaloezie. In een held space helpt Roos Reijbroek je onderzoeken we welke lagen jouw jaloerse gevoelens hebben en waarom het nou zo'n pijn doet. Daarna vergroten we onze jaloezie uit en zien we waar we gesocialiseerd zijn om jaloers te zijn, maar ook om onze verlangens weg te cijferen. We worden ons bewust van onze pijn, zorgen voor onszelf en onderzoeken waar we kunnen groeien. We werken toe naar zelfacceptatie en een zekere lichtheid in het ontmoeten van ons zware hart.

Kom jij jaloezie tegen in je romantische, seksuele of vriendschappelijke relatie(s), in de (tantra)festivals die je bezoekt, misschien in je werk of in je familie? Dan is deze ervaringsavond voor jou.

Belangrijk: deze workshop is interessant en leerzaam, maar is niet per se makkelijk of leuk. Je ervaring kan een therapeutische waarde hebben, maar is geen vervanging van therapie en kan dus ook niet als dusdanig worden gezien.

WIE DOET DIT?
Sinds ze zich kan herinneren is Roos Reijbroek (1989) gefascineerd door contact en relateren: de dynamiek tussen mensen, hoe hun contact zich ontwikkeld en hoe seksualiteit en exclusiviteit een rol spelen in hun band. Tot op de dag van vandaag leert ze en (be)studeert ze, bezoekt ze conferenties en scholing om een ieder zo goed mogelijk bij te staan in hun relationele zoektocht.

Als relatiecoach bij De Vrije Ruimte heeft ze zich gespecialiseerd in polyamorie en andere open relatiestijlen. Daarnaast host ze praatgroepen en borrels onder de vlag van De Meerminners, community voor non-monogamisten. Daar kunnen relatiepioniers met elkaar uitwisselen, elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Regelmatig verschijnt Roos in discussiepanels of media-uitingen om mee te praten over alternatieve relatievormen, en geeft ze lezingen aan GGD's en studenten. Verwacht met Roos helderheid, no nonsense, kritisch meedenken, gemeende empathie en een ferme dosis verlichtende humor.

Diversiteit gaat haar aan het hart. Roos is expliciet inclusief naar alle genders en seksuele gerichtheden en gebruikt geen genderbinaire structuren.

De Vrije Ruimte: www.devrijeruimte.coach
De Meerminners: www.meerminners.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voor wie: Speelse 20-ers en 30-ers. :)
Door: Roos Reijbroek

Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten: €14,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Aan de deur verkrijgbaar)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Emma Centrum, Cremerstraat 245, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:30

Locatie

Emma Centrum Utrecht

Cremerstraat 245

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X