september 2022

di20sep19:3022:30PLAY Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht19:30 - 22:30 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Een 3-delige reeks met een vaste groep. In deze massage-cursus leer je een gewogen en gebalanceerde ontspanningsmassage geven. Met aandacht voor technieken die je kan toepassen om de ontvanger tot grotere ontspanning te brengen en meer in zijn/haar lijf, manieren om zgn. 'knopen' aan te pakken, triggerpoints, rekkingen om de doorstroom te bevorderen...
We kijken naar je eigen houding, hoe kan je je gewicht, de zwaartekracht en beweging gebruiken in je massages zodat het voor jezelf ook een ontspannen practice wordt.

Hiernaast schenken we in deze reeks aandacht aan de meditatieve kant van massage. Massage vanuit liefdevolle aandacht, vanuit de verzachting in jezelf de compassie vinden om de ontvanger volledig te kunnen accepteren. De schoonheid te zien van zijn/haar ontspanning en het leggen van vertrouwen in jouw handen.

In deze reeks is altijd ruimte voor je eigen grenzen en wensen. Er is een vast programma, met daarnaast ruimte om met de groep te bekijken wat de wensen zijn. We werken afwisselend klassikaal met demo's, en oefenen in twee- en drie-tallen op elkaar.

We werken op matrassen op de grond, dus niet op massage-tafels, omdat mijn visie is dat je op de grond gemakkelijker in contact komt met de ontvanger. Het is handig als je kleding aantrekt waarmee je gemakkelijk kan bewegen.

~~ Wie is Bart-Jan?
Ik (Bart-Jan) ben naast 'hoofdman' van Play al 11 jaar masseur. Ik hanteer in mijn massages doorgaans een meditatieve stijl, waarbij ik veel tijd en aandacht schenk aan de ontvanger. Basiswaarden zijn daarbij acceptatie, compassie en rust. Dat kan zich uiten in een stevige massage of juist een hele zachte sessie, soms meer gestructureerd of soms heel intuïtief. In afstemming met de ontvanger ontstaat er wat er ontstaan wil. Ik krijg vaak terug dat het voelt als een hele reis, waarbij het eindpunt altijd een totale ontspanning is. 🙂
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: Bart-Jan Dokter
Voor: Speelse 20’ers en 30’ers
Data: 6, 13 en 20 september
Inloop: 19:00
Start workshop: 19:30

De 3 avonden zijn dus alleen als drieluik te volgen. Er is beperkt plek, voor maximaal 16 personen.
Kaartjes online te koop via:
https://hipsy.nl/shop/4156-play-utrecht-drieluik-massage-aandacht

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 22:30

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X