april 2022

zo10apr14:0017:30Play Utrecht - Express yourself!14:00 - 17:30 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

EXPRESS YOURSELF – 10 APRIL 2022

Je onderbewustzijn weet alles. Het weet wat jouw wensen en verlangens zijn en wat je mag doen om het leven te leven waar jij écht gelukkig van wordt. Het weet precies wat jouw beperkende gedachten zijn en wat de patronen zijn waarin je vastloopt, maar het weet vooral ook wie je in je kern écht bent.

De meesten van ons nemen echter nauwelijks tijd om echt te voelen wat het onderbewustzijn ons te vertellen heeft. We weten vaak niet eens hoe we hierbij kunnen komen.

Tijdens deze middag nemen we je daarom graag mee in een expressieve reis waarin je mag ontdekken wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen heeft. We gaan spelen met onze eigen expressie door middel van dans en creativiteit. Ook laten we ons onderbewuste voor ons spreken via verbonden ademhaling en visualisaties. Dit zijn allemaal manieren om een echte, authentieke verbinding met jezelf aan te gaan en een diepere laag van jezelf te ontdekken.

We nodigen je uit om deze middag te ervaren vanuit pure nieuwsgierigheid. Om te spelen en ontdekken zonder presteren en vooral te genieten van alles wat naar boven kan en mag komen. Om jezelf te uiten. Gewoon even helemaal terug naar je authentieke ik om vanuit daar weer met een frisse blik en inspiratie de toekomst tegemoet te gaan.

Zit jij vast in belemmerende gedachten of overtuigingen? Of wil je juist ontdekken wat je écht nodig hebt? Ervaar dan de helende kracht van expressie en heet jezelf en de ander welkom tijdens onze workshop ‘Express yourself’.

PRAKTISCHE INFO:

Door: Sanne Scheffers & Bravon van Zutphen

Voor: 20'ers en 30'ers

Inloop: 13:30
Start workshop: 14:00
Eindtijd: 17.30

Prijs: €25

Tickets zijn online te koop via:
https://www.chipta.com/tickets/event/48682/play-utrecht-express-yourself/
Heb je vragen? Mail dan naar plezier@moeiteloos.nl

Locatie: Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht

(Gratis parkeren kan naast het gebouw):
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:30

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X