oktober 2022

ma17okt19:3019:45PLAY Utrecht - Haka dans19:30 - 19:45 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Blaas je levensvuur aan met Haka

Haka is een heilige dans vanuit de maori traditie (Nieuw Zeeland). Veel mensen kennen de Haka als een oorlogsdans. Toch is Haka veel meer dan dat.

De Haka is krachtig en diepgeworteld energiewerk. HA betekent adem en KA betekent vuur. Met de Haka blaas je het vuur van jouw ziel aan en zo laait het op tot een dansende vuurzee. Je staat krachtig in het hier en nu, terwijl je jouw ware potentieel belichaamd. Door beweging en geluid zal Mana (levenskracht) door je lichaam stromen. Je verbind je met deze Mana en geeft het jouw intentie mee. Op deze manier kun je Haka dansen voor kracht tijdens de strijd, maar ook als welkom, als afscheid, als eerbetoon, uit dankbaarheid, voor healing, voor vruchtbaarheid, Liefde... voor dat waar jij op dat moment jouw energie op wilt richten. Altijd dans je de Haka voor het bestaan en geef je ALLES!

Deze workshop zal begeleid worden door Emelie Manawa.
Emelie heeft al 22 jaar les in Haka en Maori tradities en verbond zich met hun wijsheid op vele lagen. Van haar Maori leraar heeft ze de zegen gekregen om de krachtige ervaring van de Haha te delen met jou. Haar Haha workshop zal life-changing zijn.

emeliemanawa.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: Emilie Manawa
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar.

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

Tijd

(Maandag) 19:30 - 19:45

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X