oktober 2022

ma10okt19:3022:00PLAY Utrecht - Meer dansen = Meer beter! - Blindfold Edition19:30 - 22:00 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

We willen meer dansen! Wees welkom op deze blindfold edition!

We gaan geblinddoekt dansen in een aantal vormen. We beginnen met Tantric dance, een spel van leiden en volgen. Twee dansers in verbinding, de één geblinddoekt, de ander ziend. Bewegend in een dynamiek van vertrouwen. De dans kan in dit samenspel vele vormen aannemen, van zacht en verstild tot dynamisch en speels. Soms alle ruimte innemend, en soms heel klein.

In het leiden ligt de kunst van het niet-maken, van het vanuit de intuïtie volgen van je innerlijke beweging en je partner daarin meenemen.

In het volgen ligt het loslaten in overgave besloten, in ontspanning de diepte in, vertrouwend op dat je partner de weg leidt.

In wat er ontstaat is er ruimte voor alles wat er wil zijn, of dat nou vreugde, verdriet, geraaktheid, blijdschap of verstilling is.

En om onszelf nog pietsie meer uit te dagen, gaan we kijken hoe het is als niemand meer het zicht-zintuig kan gebruiken. Wat ontstaat er als alle ontmoetingen puur op gevoelsmatig en energetisch niveau plaatsvinden. Spannend, maar oh zo mooi als je je er aan kan overgeven. Uiteraard inclusief space-holding en regels voor de veiligheid. Leuk als je jezelf komt uitdagen.

Bart-Jan leidt de avond, die deels bestaat uit een aantal begeleide oefeningen waarin je verschillende vormen van leiden en volgen kan ervaren en deels uit vrije dans waarin er telkens de ruimte is om te kiezen of je wil leiden of volgen met verschillende partners.

Klinkt het avontuurlijk? Is het ook 🙂 , best spannend, maar we creëren met elkaar een veilige bedding waarin we ruimte maken om in ontspanning te kunnen exploreren terwijl je je eigen grenzen kan blijven respecteren.

Leuk als je komt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Bart-Jan Dokter
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Je kan voor de handigheid een kaartje kopen via Chipta. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook.
https://hipsy.nl/event/5187-meer-dansen-meer-beter-blindfold-edition

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Aan de deur verkrijgbaar) Je kan tegenwoordig pinnen. :)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tijd

(Maandag) 19:30 - 22:00

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X