mei 2022

ma09mei19:0022:00Play Utrecht - Shiatsu Massage19:00 - 22:00 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Tijdens deze workshop gaan we in tweetallen werken waarbij er telkens één ontvanger en één gever is en waarin we halverwege de workshop van rol zullen wisselen. Bedoeling is om enkele basisprincipes en technieken vanuit Shiatsu te kunnen inoefenen. Zowel het geven als het ontvangen van een shiatsu massage wordt als erg ontspannend ervaren.

Shiatsu? Wat is dat?
Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Het is een behandelvorm waarbij voornamelijk de duimen, vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam. Het doel hiervan is om interne stoornissen te corrigeren en de algehele gezondheid te verbeteren, te behouden of om het herstel bij specifieke klachten te bevorderen. De oude Japanse en Chinese geneeswijzen gaan ervan uit dat door het lichaam allerlei energiebanen (meridianen) en acupunten (energiecentra) lopen die de levenskracht (Ki) laten stromen en die in verbinding staan met bepaalde organen. Shiatsu richt zich op het stimuleren en regelen van dit energetisch systeem.

Mee te nemen:
Yogamatje
3 handdoeken (die worden gebruikt om het lichaam optimaal te ondersteunen)

Kleding:
Shiatsu wordt gegeven op kledij. We houden minstens een shirt en short aan. Ideaal is bvb. een strakke yoga broek en T-shirt. Op die manier is het lichaam zichtbaar en kunnen de technieken makkelijker ingeoefend worden.

Programma:
We starten stipt om 19u30! Iedereen is welkom vanaf 19u om alvast een theetje te drinken, wat aan te komen, je spullen klaar te leggen…. ij aanvang overlopen we samen eerst wat basisprincipes en demonstreer ik enkele technieken. Nadien hebben we in tweetallen ongeveer twee keer 45 minuutjes om te geven en te ontvangen. Einde voorzien rond 22h.

Wie is Robbert?
Sinds 2012 ben ik in een persoonlijk en intensief coachingstraject gestart. Naast mijn mentale en spirituele ontwikkeling was al snel duidelijk dat ook het fysieke/energetische aspect van het mens-zijn aandacht vroeg. In die zoektocht maakte ik onder andere kennis met Shiatsu. Ik volgde hierin een jaaropleiding aan de Life-force academy in België. Binnen Play-events mocht ik al meerdere keren een shiatsu workshop hosten en dat doe ik met heel veel plezier opnieuw. Ik kijk er naar uit jou die avond te verwelkomen!

Praktisch:
Door: Robbert Geulleaume
Voor: 20'ers en 30'ers

Inloop: 19:00
Start workshop: 19:30
Eindtijd: rond 22:00

Tickets zijn online te koop via:
https://www.chipta.com/tickets/event/48640/play-utrecht-shiatsu-massage/

Kosten: €15,- (inclusief onbeperkt thee & water). Of één strip van je PLAY strippenkaart.

Locatie: Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht

(Gratis parkeren kan naast het gebouw):
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Maandag) 19:00 - 22:00

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X