juni 2022

za25jun19:0023:00Play Utrecht - Stand-Up Comedy Cabaretavond19:00 - 23:00 Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Evenement Details

Wees welkom op deze unieke eerste Play Stand Up Comedy Cabaret Avond!

Om de zomer in te luiden organiseren we een grappig en gezellig avondje met cabaret voor te lachen! Niemand minder dan ons aller Evelien Louwers (winnaar van Pucks Talent Cabaret 2022) en top-cabaretier Thjum Arts (winnaar van het laatste Camerettenfestival, zowel jury als publieksprijs!) zullen deze avond optreden. We zorgen voor een mooie muzikale omlijsting.

Tijdens deze avond mag je genieten, ontvangen, in een lachstuip belanden, giechelen en juichen. We toveren onze Playground om tot een knus theater :-)

Praktische informatie

Organisatie
Door: Dit een PLAY evenement, met optredens van Evelien Louwers en Thjum Arts (https://thjum.nl/) en nog een fijne muzikale omlijsting!
Voor: Mensen die zin hebben in een avondje humor!

Tijdstip
De inloop is om 19:00. We beginnen om 19:30 en duurt tot ongeveer 22.00.

Locatie
Op de Playground aan de Kanaalweg 84A in Utrecht. Dit ligt op 15 minuten lopen van Utrecht centraal. Je kan vanaf Utrecht centraal bus 7 nemen. Deze stopt vlak bij de deur. Ook is er een gratis parkeerplaats naast de deur. https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA.

Tickets
Dit event kost 18 euro.
https://hipsy.nl/shop/3635-stand-up-comedy-cabaret-avond-play

Over Thjum:
Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens het Cameretten Festival 2021, haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020 en won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018.

“Thjum speelt met verve een antiheld, hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.” – jury Cameretten Festival

Over Evelien:
Op het podium geeft Evelien een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Nu ze ook stand-up comedy heeft ontdekt, trekt ze wat vaker haar mond open om haar twijfels over het bestaan te delen.

Evelien won Pucks Talent Cabaret in 2022. Ze studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam. Daarvoor leerde ze als bioloog objectief en nuchter naar verschijnselen te kijken. Nu probeert ze de zaken te combineren in haar zoektocht naar de natuur in de mens

“We hebben genoten van het lef dat Evelien toont op het podium. Ze is toegankelijk. We ontspanden eigenlijk helemaal bij haar.” 
- Jury Pucks Talent Cabaret

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 23:00

Locatie

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X