juni 2020

za13jun15:0018:00Play Wit - Mannencirkel15:00 - 18:00

Evenement Details

Mannencirkel beschrijving

Heb jij behoefte aan mannen onder elkaar, maar dan zonder hoog bier-en-tieten gehalte? Om herkenning te vinden in andere mannen en elkaar als bondgenoten te ontmoeten?

De mannencirkel is een plek om elkaar zonder maskers te ontmoeten. We helpen elkaar om aanweziger te worden en stil te staan bij hoe jij als man wil leven.

De cirkel bestaat uit 3 onderdelen:
Aanweziger worden dmv meditatie en beweging
Sharing
Stappen zetten.

Hoe het stappen zetten eruitziet hangt af van de behoefte op het moment. Heb je iets wat je in je dagelijks leven anders zou willen doen? Iets wat je in de weg staat om meer te leven zoals je wilt? Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, werk, gezondheid, levenslust? Dan kun je dat hier inbrengen en vinden we een manier om ter plekke te oefenen. Dit kan zijn oefenen met nieuw gedrag, angsten onder ogen zien, overtuigingen ombuigen of iets heel anders. Samen creëren we een plek waar ruimte is voor echtheid en individuele processen.

Over Stan
Stan heeft een gedegen achtergrond in persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap gaat over 3 vragen: ‘Hoe zit ik in elkaar?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe kom ik daar?’. Stan vindt het belangrijk om hier zelfstandig op te reflecteren en ervaart juist ook het samen reflecteren als zeer leerzaam. Van de verschillende workshops die hij geeft, zoals positiviteit, leven met intentie en luistertechnieken vindt hij de mannencirkel het bijzonderst omdat er zoveel ruimte is voor wat er op dat moment voor iemand speelt.
“De eerste keer dat ik aan mannenwerk meedeed vond ik dat spannend en ontspannend tegelijk. Wanneer ik een zaal met alleen maar mannen die aan zichzelf durven werken binnenkom dan weet ik: hier gaat iets moois gebeuren.”

~~~~~~~~~~
Door: Stan van den Bosch
Voor: Bewuste mannen van in de 20 en 30

Data: Elke tweede zaterdag van de maand

Tijd: 14:00 (inloop), start 14.30 tot 17:00
Je wordt verwelkomd met thee, nootjes en chocola. Na afloop is er een chillspace om nog na te praten en te relaxen

Ticket:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/26756/play-wit-mannencirkel/event-info/
Of 14 euro aan de deur of 1 strip van je strippenkaart

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 18:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X