september 2019

wo11sep19:3022:00Play Wit - Vrouwencirkel19:30 - 22:00

Evenement Details

Het vrouwen-samenzijn is een volledig toegewijde uitnodiging aan jou om op te dagen als jezelf, om je maskers te laten vallen, om te ontmoeten in en vanuit een ruimte die jou verwelkomt als de vrouw die je bent. Wij faciliteren een ruimte waarin je mag onderzoeken, waarin je mag rusten, waarin je mag openen. Het veld van vrouwen creeërt verbinding, waarin inspiratie, creativiteit en intuitie mogen stromen.

Door de erkenning van de vrouwelijkheid, mag je ervaren dat er een veld is, waarin je gedragen en gesteund wordt. Tegelijkertijd een schoot om te rusten, én de steun in je rug die je nodig hebt als aanmoediging om te gaan staan in jouw kracht, jouw rauwheid, jouw kwetsbaarheid.

Het is onze wens en de energie achter deze maandelijkse cirkel, dat meer en meer vrouwen zich laten inspireren door de potentie van vrouwen-samenzijn. Dat iedere vrouw weet van de mogelijkheid om zich wenden tot het veld en andere vrouwen om zich gedragen en gesteund te voelen in de creatieve chaos van het leven.

Traditioneel is een vrouwencirkel een kring waarin vrouwen hun hart delen in vertrouwen. Graag willen wij de ruimte openen om te ontmoeten en te verdiepen door middel van oefeningen en verdiepend werk, zodat we naast delen, nog meer expressie kunnen geven aan onze innerlijke thema’s. Praktisch betekent dat dat ongeveer de helft bestaat uit een deelcirkel, en de andere helft aan beweging, verdieping, expressie en viering.

Je bent welkom, als vrouw, als mens, als jezelf.

“That the circle of women may live on.”

~
Over Aranka:
Ik kan me mijn eerste vrouwencirkel nog goed herinneren. Het was in Portugal, aan het water, rond het vuur, er was een vieren van het vrouw zijn! Oh, wat raakt het me, het verbinden met vrouwen en het eren van de mystiek, de sacredness en de levendigheid van zo’n bijeenkomst. Mijn eigen vrouwencirkel, waarmee we om de week samen komen, is een bedding voor me. Ik geniet van zo veel steun en inspiratie dat ik alle vrouwen van Nederland (en de wereld) zou willen uitnodigen om haar eigen vrouwencirkel te vormen. Een diepe buiging voor het vrouw-zijn in ieder.

Over Anne-Monique:
Ongeveer 5 jaar geleden sloot ik voor het eerst aan bij een vrouwencirkel. Ik was direct onder de indruk van hoe vrouwen van verschillende leeftijden, in verschillende stadia van hun leven, zonder elkaar te kennen, meteen met elkaar verbonden. Het gevoel alsof we elkaar al jaren kenden. De afgelopen jaren doe ik steeds meer vrouwenwerk, met als hoogtepunten de intieme zelfmassages die ik af en toe mag begeleiden, en de vrouwengroep(en) waar ik zelf onderdeel van uitmaak. Ik kan bijna niet beschrijven hoeveel dit samenkomen met vrouwen me geeft. Soms de zachte bedding om me te vangen, of het duwtje in de rug. Soms speels, soms confronterend, pijnlijk. Eerlijk. De intimiteit, de verbinding en verdieping. Vrouwen niet langer zien als concurrenten, maar als sisters. Ik gun iedere vrouw deze ervaring.
We shine brighter together. ♡

~~ PLAY Wit ~~
PLAY heeft een extra locatie in het centrum, aan de Wittevrouwenkade 4, in een mooi groot oud gebouw, waar ruimte is voor kleinere meer verstillende en verdiepende workshops.
Het is wegens de aard van de workshops van belang dat je op tijd bent. Er is tussen 19:00 en 19:30 iemand beneden om de deur voor je open te doen. Als het mis gaat en je dreigt te laat te komen, stuur dan even een berichtje naar de workshopgevers.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: Aranka de Vries en Anne-Monique Walstra
Voor: Speelse 20’ers en 30’ers
Inloop: 19:00
Start workshop: 19:30

Er is beperkt plek, voor maximaal 16 vrouwen. Tickets zijn online te koop via:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/22861/play-wit-vrouwencirkel/event-info/

Als het niet uitverkocht is, kan je een kaartje kopen aan de deur. Heel fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten: €14,- (inclusief onbeperkt thee & water). Of één strip van je PLAY strippenkaart. Je kan op de Wittevrouwenkade nog niet pinnen (wordt aan gewerkt ;) ).

Locatie: Wittevrouwenkade 4, Utrecht

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X