oktober 2022

vr07okt19:3022:00Play Zwolle Ecstatic Dance met DJ Sefrijn19:30 - 22:00

Evenement Details

Ecstatic Dance georganiseerd door PLAY! Zwolle met intro-workshop en dansreis door DJ Sefrijn.
DJ sets van Sefrijn zijn een gevarieerde klankcollage verwerkt tot een muzikale dansmeditatie doordrenkt met liefde. De klanken nodigen je uit dieper te luisteren en uitdrukking te geven aan JOUW dans. Van Afrikaanse percussie tot melodieuze elektronica, een vleugje disco en jazz, zingende monniken, jungle geluiden en meer ontdekkingen van over de hele wereld.
Sefrijn is muzikant, multidisciplinair kunstenaar, ondernemer en mysticus. Naast zijn werk als DJ organiseert hij mantra evenementen met Cosmic Circle en deelt hij stilte en meditatie in diverse vormen. Ook speelt hij regelmatig ligconcerten op de piano.
Luister alvast een DJ set van Sefrijn: www.mixcloud.com/sefrijn
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► Wat is Ecstatic Dance? Ecstatic Dance is een "bewuste" vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom, alle leeftijden voor dit event!
Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier. Niets is gek (ook niet als je de hele avond stil blijft staan, maar dansen is natuurlijk veel leuker).
Inloop vanaf 19:00 met thee. 19:30 start workshop met openingsceremonie.
Draag kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen en trek laagjes aan.
Om de Ecstatic Dance ervaring mogelijk te maken zijn er een aantal basis regels.
❧ Tijdens het dansen wordt niet gepraat. Geluid maken mag wel ❧ Respecteer jezelf, de ander en diens ruimte om te dansen ❧ Dansen op blote voeten ❧ Geen alcohol, drugs, sterke geurtjes ❧ Fotograferen en filmen is niet toegestaan. Telefoons graag uit ❧ Houd voldoende afstand van elkaar. Heb je griepachtige symptomen, blijf dan thuis
Wil je samen met iemand dansen, benader die persoon dan met respect. Stel jezelf de vraag: ‘Staat hij (zij) er open voor?’ Spiegel de beweging van die danser, maak oogcontact of biedt een hand aan. Zie en voel de reactie.
Wanneer je alleen wenst (verder) te dansen, breng dan je handen samen voor je hart en bedank de ander door te groeten met een knikkend gebaar. Namasté.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: DJ Sefrijn Voor: alle leeftijden
Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via Chipta.
❧ Budget Ticket: € 11,00 ❧ Normaal Ticket: € 16,00 ❧ Support Ticket: € 21,00
De Budget Tickets zijn er (beperkt) voor de mensen die heel graag willen komen dansen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen.
Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.
Je hoeft je ticket niet te printen. Zorg dat je het ticket bij je hebt op je telefoon.
❧ Inloop: 19:00 ❧ Workshop en dansen: 19:30 - 22:00 ❧ Chill-space: 22:00 - 22:30 ❧ Locatie: Joseph Wresinkski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, Zwolle. Er is gratis parkeren op de locatie. Rolstoel geschikt.
ANNULEREN Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen www.playcommunity.nl
Join ook de PLAY! Facebookgroep: https://www.facebook.com/playcommunity/
En join de PLAY! Facebook in Zwolle: https://www.facebook.com/playzwolle/
► LIKE je het event? ► En nodig je ook je vrienden uit? ► Hoe meer zielen hoe meer PLAY!
Minder weergeven

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X