juli 2022

vr01jul19:3022:00PLAY! Zwolle Ecstatic Dance Outside met DJ Bravon19:30 - 22:00 Op een buitenlocatie in Zwolle die je van ons verneemt

Evenement Details

Vrijdag 1 Juli 2022: Ecstatic Dance Outside georganiseerd door PLAY! Zwolle met intro-workshop door DJ Bravon ** Speciale buiteneditie met silent disco koptelefoons ** Lekker met de voeten op de grond, in de buitenlucht, op afstand van elkaar, draadloze koptelefoons op en gaan!

Na al vele super avonden Ecstatic Dance Zwolle is hij weer terug! DJ Bravon! Het wordt een magische middag en jij bent van harte uitgenodigd om te komen dansen zoals jij dat wilt!

Niets is gek (ook niet als je de hele middag stil blijft staan, maar dansen is natuurlijk veel leuker).

Inloop vanaf 19:00 uur. Om 19:30 start de korte introductieworkshop met openingsceremonie. Je zorgt zelf voor drinken zoals water, thee, etc en als je wil, iets lekkers. Wij zorgen voor silent disco koptelefoons, DJ Bravon, de introworkshop en de fijne sfeer.

Draag kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen en trek laagjes aan.

Wat is Ecstatic Dance?
Ecstatic Dance is een "bewuste" vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom, alle leeftijden voor dit event!

Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Om de Ecstatic Dance ervaring mogelijk te maken zijn er een aantal basis regels.
- Tijdens het dansen wordt niet gepraat. Geluid maken mag wel.
- Respecteer jezelf, de ander en diens ruimte om te dansen.
- Dansen op blote voeten of schoenen (vanwege outdoor mag beiden)
- Geen alcohol, drugs, sterke geurtjes
- Fotograferen en filmen is niet toegestaan. Telefoons graag uit
- Houd voldoende afstand van elkaar, wanneer je elkaar met gestrekte arm niet kunt aanraken zit je goed. Heb je griepachtige symptomen, blijf dan thuis.

Er is geen sanitair op de locatie aanwezig! Zorg dat je vooraf thuis naar het toilet bent geweest.

Wil je samen met iemand dansen, benader die persoon dan met respect. Stel jezelf de vraag: ‘Staat hij (zij) er open voor?’ Spiegel de beweging van die danser, maak oogcontact of biedt een hand aan. Zie en voel de reactie.

Wanneer je alleen wenst (verder) te dansen, breng dan je handen samen voor je hart en bedank de ander door te groeten met een knikkend gebaar. Namasté.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: DJ Bravon
Voor: alle leeftijden

Kosten tickets. Koop je ticket vooraf online. Er is geen ticketverkoop op de locatie i.v.m. het beperkte aantal koptelefoons.
❧ Normaal Ticket: € 16,00
❧ Budget Ticket: € 11,00 (voor wie minder te besteden heeft hebben we een paar budget tickets beschikbaar)
❧ Support Ticket: € 21,00 (met een supportticket help je PLAY!, de artiesten en de Joseph Wresinski Cultuur Stichting deze financieel uitdagende periode door)

KOOP JE TICKET ONLINE: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/51247/play-zwolle-ecstatic-dance-outside-met-dj-bravon/event-info/

Je hoeft je ticket niet te printen.

Inloop en warming-up: 19:00
'Deur' gesloten: 19:30
Einde dans: 22:00

Locatie: een goed bereikbare buitenlocatie in Zwolle die we bekend maken aan alle ticketkopers zodra de locatie rond is. --> Let op dit doen we via de mail die je gebruikt bij je aanschaf van je ticket!

Wij houden het weer nauwlettend in de gaten, bij veel regen of onheilspellend weer zullen we de dansavond naar een binnen locatie verplaatsen.

We vragen je om op tijd te komen. Zodat we z'n allen kunnen beginnen en de uitleg van de hoofdtelefoons maar één keer hoeven te doen.

KOOP JE TICKET ONLINE: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/51247/play-zwolle-ecstatic-dance-outside-met-dj-bravon/event-info/

ANNULEREN
Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Vanwege de huur van de koptelefoons is het niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl

Join ook de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/

En join de PLAY! Facebook in Zwolle:
https://www.facebook.com/playzwolle/

► LIKE je het event?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen hoe meer PLAY!

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Op een buitenlocatie in Zwolle die je van ons verneemt

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X