maart 2022

vr18mrt19:3019:30Play Zwolle Spiritueel activisme19:30 - 19:30 Joseph Wresinski Cultuur Stichting

Evenement Details

Play Zwolle workshop – Spiritueel activisme

Tickets te koop op:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/47386/play-zwolle-spiritueel-activisme/event-info/

Velen van ons worden geraakt door de huidige staat van de wereld: klimaatverandering, achteruitgang van de biodiversiteit, schending van mensen- en dierenrechten, polarisering…

Vaak voelen deze thema’s te zwaar of te pijnlijk om echt binnen te laten. De uitdagingen waar we voor staan lijken enorm.
In tijden van verandering en onrust is het makkelijk om overweldigd of moedeloos te worden, of om onze kop in het zand te steken.

Hoe staan we toe om ons te laten raken door de pijn van de aarde, zonder dat het ons overweldigt of verlamt? Hoe dragen we samen bij aan de benodigde verandering, op een manier die energie geeft?
We koesteren allemaal hoop op een mooiere wereld. Hoe zetten we die hoop om in actie?

In deze workshop ‘Spiritueel Activisme’ doorlopen we een methode die is ontwikkeld door Joanna Macy, waarin we ons vanuit zelfverbinding openen voor de staat van de wereld.

Door specifieke oefeningen (zowel speels als diepgaand) en deelrondes onderzoeken we wat er rondom dit thema in ons leeft. In een veilige, gezamenlijke bedding onderzoeken we mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst waar we naar verlangen. We maken
allemaal onderdeel uit van de aarde. Het versterken van de verbinding met onszelf, de ander en het grotere geheel is een krachtige manier om ons in te zetten voor een mooiere toekomst.

“The world is not a problem to be solved; it is a living being to which we belong (..) Until we go to the root of our image of separateness, there can be no healing.”​ Llewellyn Vaughan- Lee

Over Kawire
Al vanaf jonge leeftijd ben ik begaan met natuur en aarde. Op mijn 16e zag ik de documentaire An Inconvenient Truth van Al Gore, die voor mij één van de redenen was om Milieuwetenschappen te gaan studeren.
Hoewel het idealisme en de drive om bij te dragen aan een mooiere wereld er altijd geweest zijn, ervoer ik soms ook moedeloosheid; het voelde alsof mijn acties toch niet echt zouden helpen.

Een aantal trainingen gebaseerd op het werk van Joanna Macy brachten daar verandering in. Ook een intensief pad van zelfonderzoek (oa. tantra en core energetica) hebben me geholpen om te zien wat de wereld nodig heeft. Spiritueel activisme is voor mij een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en activisme. Door middel van zelfverbinding, verbinding met anderen, en het inzetten van je kwaliteiten kan iedereen bijdragen. Onze keuzes en acties maken weldegelijk uit, ook al voelt dat misschien niet altijd zo. Een betere wereld creëren we allemaal; daarin staan we niet alleen. De transformatie begint in ieder van ons.

Voor: alle leeftijden
Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via Chipta.
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/47386/play-zwolle-spiritueel-activisme/event-info/

❧ Budget Ticket: € 10,00
❧ Normaal Ticket: € 15,00

De Budget Tickets zijn er (beperkt) voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen.

Je hoeft je ticket niet te printen. Zorg dat je het ticket bij je hebt op je telefoon.
❧ Inloop: 19:00
❧ Workshop 19:30 - 22:00
❧ Locatie: Joseph Wresinkski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, Zwolle. Er is gratis parkeren op de locatie. Rolstoel geschikt.

ANNULEREN
Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren.
CORONA
❧ Een QR-code is niet noodzakelijk, in lijn met de wetgeving.
❧ Heb je symptomen, blijf dan thuis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
► MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl
Join ook de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/
En join de PLAY! Facebook in Zwolle:
https://www.facebook.com/playzwolle/
► LIKE je het event?
► En nodig je ook je vrienden uit?
► Hoe meer zielen, hoe meer PLAY!

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 19:30

Locatie

Joseph Wresinski Cultuur Stichting

Floresstraat 21

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X