november 2017

do09nov19:3022:00PLAYcreation - Core Energetica19:30 - 22:00 Koppestokstraat 38, Utrecht

Evenement Details

Het doel van core energetica

Voluit durven leven, dat is het verlangen dat we allemaal hebben. Durven zijn wie je bent, dromen waarmaken, intens liefhebben, volledig vertrouwen op jezelf en je gevoelens. We werden in deze staat geboren, maar we zijn in de loop van ons leven ons ware zelf vaak gaan verbergen uit angst voor afwijzing en teleurstelling. We kiezen ervoor ons te verbergen achter ontwikkelde ‘maskers’.

Core energetica werkt ervaringsgericht. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen kom je direct met jezelf en je gevoelens in contact. Je lichaam spreekt haar eigen taal en liegt niet over wat er speelt.  Je komt dichterbij je eigen core, dat wil zeggen je eigen levendige en creatieve kern.

Hoe ziet zo’n workshop Core (FCM) eruit? In het begin is het altijd even wennen. Wie zijn er allemaal? Wat voor een types zijn het? Hoe zien die mensen die het begeleiden eruit? Wat doe ik hier eigenlijk? Is dit wel wat voor mij? Dat hebben de meeste mensen als ze voor de eerste keer komen. Daarom bieden we veel ruimte om je vanuit je eigen tempo te begeven door de ruimte. Jij bepaalt altijd voor jezelf wat je zelf wilt en hoe. We nemen de tijd om rust te vinden in jezelf en het contact te maken met de ander. Je doet oefeningen alleen en samen met de ander(en). We richten ons op de ademhaling en doen daar oefeningen in. Zo ontdek jij wat je met je eigen ademhaling doet. Je leert ademhalingstechnieken en ervaart wat deze oefeningen je brengen. Je beweegt door de ruimte en voelt hoe het is om contact te maken met een vreemde. Je ervaart hoeveel controle je houdt over jezelf en de ruimte. Je voelt of je durft te ontspannen en de ander te vertrouwen of juist helemaal niet. Het zijn allemaal oefeningen die je inzicht geven in jezelf. Meditatie, visualisaties en intuïtief bewegen zijn onderdelen van de workshop. Praktisch: Doe iets aan waarin je je ontspannen voelt en gemakkelijk beweegt. Door: Evelien Bus (http://www.evelienbus.nl/) en Marjolein van Belle (http://bellein.nl/) Voor: Speelse 20'ers en 30'ers Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook. Kosten: €12,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (Inclusief thee en lekkers) Inloop: 19:00 Workshop: 19:30-22:00 Chill-space: 22:00-22:30 Locatie: Koppestokstraat 38, Utrecht ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PLAY agenda: https://www.playcommunity.nl/

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Koppestokstraat 38, Utrecht

Koppestokstraat 38

X