februari 2017

wo15feb19:0022:00PLAYcreation - Into Core19:00 - 22:00

Evenement Details

Welkom bij Into Core!
 
Wat gaaf dat je de tijd neemt om deze introductie op de workshop te lezen! Wij willen vanuit onze passie graag bijdragen aan een wereld waarin mensen vanuit hun eigen authentieke kern/kracht het leven ten volle kunnen leven. Zijn wie je bent, voluit leven, vervulling vinden, dromen waarmaken, intens liefhebben. Het is een universeel verlangen van ieder mens!
 
Into Core komt voort uit Core Energetica, een methode die gericht is op het vergroten van zelfbewustzijn en het ontdekken van je eigen potentie. Om tot de kern te komen werken we met het lichaam. Dit doen we door middel van beweging, geluid, ademhaling, de interactie tussen jou en de ander. Zo ga je ontdekken wat jou ervan weerhoudt jezelf te zijn. Stel je eens voor wat er mogelijk is als je in je flow komt!
• Wil jij voluit leven, ontdekken wat je wilt, je eigen grenzen ontdekken & aangeven.
• Wil jij weten waarom bepaalde situaties jou steeds weer overkomen, patronen herkennen en doorbreken.
• Wil jij jezelf beter leren kennen?
• Wil jij meer energie en plezier in je leven ervaren?
• Come out and play!
 
Wij (Cees & Margreet) zijn waanzinnig enthousiast om onze ‘Core business’ in een workshop bij Playcreation met jullie te delen. Wij willen bijdragen aan een wereld waarin mensen open, gepassioneerd & alive zijn. Je bent van harte welkom!
 
Het is handig om kleding aan te trekken waarin je gemakkelijk kan bewegen.
Door:Cees & Margeet (http://www.coreenergetics.nl/nl/nice/) Voor: Speelse 20'ers en 30'ers Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op Facebook. Datum: 15 februari 2017 Kosten: €12,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (PLAYditation- of PLAYcreation-strippenkaarten zijn allebei geldig) Inloop: 19:00 Workshop: 19:30-22:00 Chill-space: 22:00-22:30 Locatie: Het Hemeltje, Vlampijpstraat 131, Utrecht
 

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

X