maart 2018

do08mrt19:3022:00PLAYcreation - Taste of Jong Tantra19:30 - 22:00 Koppestokstraat 38, Utrecht

Evenement Details

A TASTE OF JONG TANTRA 

Een introductie avond voor PLAY Utrecht op 8 maart

Ieder jaar organiseert het Centrum voor Tantra een Jong Tantra Introductiegroep: een week over tantra speciaal voor jonge mensen op de prachtige heide van Havelte. Dit jaar vind deze retraite plaats van 4 t/m 11 mei.

Tantra nodigt je uit om jezelf en de wereld diep en waarachtig te ervaren en te omhelzen. 'Ja' te zeggen tegen alles wat je tegenkomt, zonder oordeel. Vreugde, verlangen, liefde en verdriet zijn net zo welkom als woede en weerstand. Het leven voluit te leven. Daarbij werken we graag met onze seksuele of levensenergie - de energie die maakt dat je er zin in hebt, dat je je levendig en bruisend voelt. In Tantra werken we veel met die levensenergie, in de breedste zin van het woord. Je kan het voelen als je met elkaar vrijt, maar ook als je ruzie maakt of geniet van een heerlijke cappuccino.

Dit zijn allemaal mooie woorden, maar we begrijpen heel goed dat je – als je nog nooit een groep bij ons hebt gedaan – geen idee hebt wat Tantra voor je kan betekenen. 

Daarom geven we een 'Taste of Jong Tantra': een avontuurlijke avond waarin je kan proeven aan Tantra en kennis kan maken met de trainers.

Wat is er speciaal aan Jong Tantra?

De 'normale' introductiegroep van het Centrum voor Tantra is voor mensen van alle leeftijden. De week kan een enorme transformatie brengen in het leven van iedereen; jong of oud. In Jong Tantra doorloop je min of meer ditzelfde programma, maar ben je samen met twintig tot dertig andere deelnemers die zich in dezelfde leeftijdsfase bevinden als jij: Bezig met het vormgeven van je leven, het bepalen van je richting, steeds meer over jezelf ontdekken in het contact met anderen. Misschien herken je één of meer van de volgende levensvragen:

'Hoe weet ik wat ik wil in mijn leven?'

'Hoe kan ik 'mezelf' zijn in vriendschappen en relaties?'

'Hoe lever ik een duurzame bijdrage aan de maatschappij (zonder mezelf op te offeren)?'

'Ik heb het vermoeden dat er meer mogelijk is in intimiteit en seks, maar ik weet niet wat.'

'Hoe wordt de relatie met mijn geliefde vervullend en avontuurlijk?' 

Het blijkt telkens heel inspirerend voor jonge mensen om onder elkaar te zijn en gezamenlijk door het transformerende proces van onze introductiegroep te gaan. 

Bovendien is de Jong Tantra week goedkoper dan een gewone introductiegroep. Er zijn gestaffelde prijzen. Daarnaast kan je eventueel een extra korting aanvragen via Witte Tara (het student-for-student fund van het Centrum voor Tantra) en via stichting Ruimhartig. 

Waarom deze 'Taste'?

Onze introductie retraites duren een hele week. Dat lijkt nu misschien lang, maar Tantra heeft tijd nodig om zich te ontvouwen en te rijpen in je. We begrijpen goed dat dit nogal een commitment vraagt; daarom geven we een aantal open middagen en avonden. We leiden je door een avontuurlijk programma waarin je iets proeft van de elementen en de sfeer uit de introductieweek. Je krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en de trainers en assistenten te leren kennen. 

En om je nu alvast gerust te stellen: nee; je hoeft tijdens deze avond en óók tijdens de week niet te vrijen:-)

**************************************************** PRAKTISCH Door: Eef Hengst & Jeroen van Biegstraaten Voor: Speelse 20’ers en 30’ers Het kan druk zijn, of zelfas uitverkocht. Het is aan te raden om je kaartje van te voren te kopen: https://www.chipta.com/nl/playcreationatasteofjongtantra/11377/selectticket/ Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook. :) Kosten: €12,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart (PLAYditation- of PLAYcreation-strippenkaarten zijn allebei geldig) Inloop: 19:00 Workshop: 19:30-22:00 Chill-space: 22:00-22:30 ************************** PLAY Agenda: www.playcommunity.nl

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Koppestokstraat 38, Utrecht

Koppestokstraat 38

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X