april 2017

za08apr10:0016:00PLAYday - Jong Tantra - Seksualiteit10:00 - 16:00

Evenement Details

De deur naar de slaapkamer als poort naar jezelf
Een speels avontuur in de wereld van seks en seksualiteit.
 
In tantra heerst een veel bredere opvatting over vrijen dan dat wat men doorgaans met seks bedoelt. Deze dag gaan we samen proeven van de mogelijkheden die tantra hierin voor ons kan openen. We zullen 'vrijen' met onszelf, de ander, elkaar, met de wereld en met god wellicht. We gaan verkennen hoe veelkleurig het tussen de lakens kan zijn, maar ook hoe juicy je ervaringen buiten de slaapkamer mogen zijn. Een onderzoek naar wat seks allemaal kan zijn én naar wat allemaal seks kan zijn.
 
We gaan kijken hoe bloot we onszelf kunnen geven en dat naakt weinig met de hoeveelheid kleren te maken heeft. Niets moet en alles kan. De sfeer van de dag zal speels en avontuurlijk zijn maar toch zeker ook veilig en voorzichtig. En heel fijn, álle oefeningen die langs gaan komen lenen zich later ook voor verdieping en verrijking in de verbinding tussen jou en je geliefde. :)
 
Deze dag is voor iedereen geschikt, voor ervaren tantrika's en mensen die nieuwsgierig zijn naar seksualitiet vanuit Tantrisch perspectief. We gaan niet uit de kleren en je kan altijd zelf voelen wat een juiste mate van nabijheid is voor jezelf en beslissen of je met een oefening mee wil doen.
 
Een samenwerking van Eef Hengst en Frank ter Braak in lijn met "Jong Tantra" van het Centrum voor Tantra.
Datum: 8 april 2017 Door: Eef Hengst & Frank ter Braak Voor: Speelse 20’ers en 30’ers Kosten: €45,- Er is beperkt plaats, koop je kaartje hier: https://www.chipta.com/nl/playdayjongtantracentrumvoortantra/6173/selectticket/ We houden een potluck-lunch, dus graag iets vegetarisch te eten meenemen voor een paar personen. Inloop: 9:30 Dagworkshop: 10:00-16:00 (met potluck lunch) Chill-space: 16:00-16:30 Locatie: Het Hemeltje, Vlampijpstraat 131, Utrecht

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

X