maart 2022

vr11mrt(mrt 11)20:00za12(mrt 12)01:00PLAYspecial - Tantric Senses Experience + Dance20:00 - 01:00 (12) Playground, Utrecht

Evenement Details

Ready to tickle & awaken all of your senses?!

Een tantrisch getint feestje of een feestelijk getinte workshop- en ervarings-avond, hoe je het maar wil zien! Bij deze Tantric Senses Experience vieren we genot, plezier en overgave.

In de workshop ‘Tantric Senses Experience’ van ongeveer twee uur ga je een mooie reis maken door alle zintuigen. Daarna is de dansvloer geopend en is er uiteraard nog meer ruimte om te spelen met elkaars zintuigelijke-ervaring.

Over de ‘Tantric Senses Experience’
Wat als jij je helemaal kan overgeven aan de orgastische smaak van mango, de tintelende streling van een veer, de sensuele geur van jasmijn, het opwekkende geluid van belletjes en de verruimende blik van je ogen?

Wat gebeurt er met jou wanneer je iemand begeleidt naar intens genot middels een reis door de zintuigen op een (licht)tantrische en liefdevolle manier? Door inzet van aandacht, vertraging, zachtheid en verleiding.

Door: Simone van Oorspronk & Bart-Jan Dokter
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers
Locatie: Deze PLAYspecial vindt plaats op de Play Locatie aan de Kanaalweg 84 in Utrecht. Parkeren is gratis en naast de deur en het is dichtbij het station.

Het is handig om online een kaartje te kopen, er is beperkt plek en we willen graag voor de inkopen weten hoeveel mensen er meedoen.
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/47032/playspecial-tantric-senses-experience-dance/event-info/

Kosten: €25,- , inclusief workshop en een luxe verwen-avondje met allerlei lekkers en fijns.

Inloop: 20:00
Workshop: 20:30-22:00
Open-space: 22:00-1:00

Tijd

11 (Vrijdag) 20:00 - 12 (Zaterdag) 01:00

Locatie

Playground, Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X