Frequently Asked Questions

Kent iedereen elkaar? En wat voor soort mensen komen er bij PLAY!?

Daar hebben we het vaker over. Wat zijn wij nou voor soort mensen? Om je een beetje een beeld te geven: in de facebook groep zitten meer dan 2000 mensen. En ze zijn zo verschillend. Bij elke activiteit zijn weer nieuwe mensen die nog nooit zijn geweest. Als je vaker komt leer je mensen natuurlijk beter kennen. De sfeer is erg open voor iedereen. En ja, wat we delen is een liefde voor echtheid, speelsheid en verbinding. De nieuwsbrief gaat naar 700 mensen, op de grote feesten komen ongeveer 200 mensen samen en de kleinere activiteiten zo’n 15-40. Het eerste dansfeest van PLAY! was op april 2011 in Utrecht en bleek een groot succes. Sindsdien is PLAY! enorm gegroeid in bekendheid door heel Nederland en zelfs België.

Is de PLAYsfeer toegankelijk voor nieuwkomers?
Zeker! We horen juist van nieuwe mensen dat ze zich zo snel thuis en ontspannen voelen op de PLAYvloer en de mensen heel open zijn.

Wat bedoel je eigenlijk met Natural High?!
PLAY organiseert drugs- en alcoholvrije feesten en evenementen. De goeie vibes, gezonde handgemaakte smooties & hapjes en de leuke mensen veroorzaken een Natural High, sky high!!

Is PLAY zweverig?
Haha!! Nou, veel dansers vliegen wel! Maar ze zitten doorgaans alleen maar meer in hun lijf. PLAY is energiek, speels, vurig, ja en vrij 🙂

Moeten je schoenen uit?
Schoenen mógen uit

Waarom is PLAY alleen voor 20’ers en 30’ers?

Omdat daar een grote behoefte aan is, om verschillende redenen. Het is erg tof om leeftijdsgenoten te leren kennen met de zelfde interesses en openheid in de zelfde levensfase. Natuurlijk kun je op elk event ook leeftijdsgenoten ontmoeten en opzoeken, maar die zijn er al zo veel! PLAY! is daarin bijzonder, en daardoor juist erg aantrekkelijk voor jong bewust Nederland.Het voelt als ’thuiskomen’ voor veel mensen. Ook merken we dat het veel veiligheid geeft in de verbinding tijdens activiteiten. Inmiddels komen er mensen uit heel Nederland naar PLAY! Hieruit blijkt al wel dat PLAY voorziet in een specifieke behoefte! Super leuk! We hopen dat meer en meer mensen eens een kijkje komen nemen in deze pure & vrije (dans)scène. Because once you start you can’t get enough!

Mag je naar PLAY als je boven de 40 bent?
PLAY is in de kern voor 20’ers en 30’ers. Super streng- strikt-strak zijn we niet.


Kan je mee helpen met PLAY?
Ja zeker! Bij onze verschillende teams zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als je mee wilt helpen, mail dan naar info@playcommunity.nl, dan nemen we contact met je op. Ook als je pr-/organisatietalenten hebt en je meer wilt doen in de voorbereiding laat het ons weten.

 

X