PLAY AbunDance  ~ om je ware zelf in overvloed te laten stromen

De PLAY AbunDance is een warme doordeweekse gathering voor 20’ers en 30’ers om elkaar te ontmoeten en vooral ook jezelf. We dansen en bewegen vrij, zonder woorden en op blote voeten 🙂  De avond start met een korte intro-workshop.

Tijdens AbunDance gaan we loose, natural & wide open. In 2 uur reizen we op de beats van de DJ door de aarde, surfend op energie, naar het midden van ons hart. In de open dansruimte van Play AbunDance word je uitgenodigd om alle maskers af te zetten, je ware zelf te laten stralen en je over te geven aan dat wat er is, nu, hier, zijn.

Je hoeft niemand te zijn, je bent alles en er is ruimte in overvloed voor iedereen.

Kijk in de agenda, of hier naast wanneer de eerstvolgende PLAY AbunDance is.

Heb je vragen? Je kan altijd contact met ons opnemen en we vertellen je alles wat je wilt weten.

DJ Nachtpapegaai

Een van de PLAY AbunDance DJ’s is DJ Nachtpapegaai. Deze DJ is resident bij Odessa in Amsterdam, en komt nu speciaal naar Utrecht om ons te verruimen met zijn diepe en kleurrijke set. Ben je benieuwd hoe dat klinkt? Klik dan hier: www.mixcloud.com/deNachtpapegaai

We sluiten vaak af met een kort ligconcert. We hebben hier wisselende artiesten. Laat je verrassen en ontspan door middel van de zalvende klanken.

 

 

DJ Yarun

Een van PLAY AbunDance DJ’s is DJ Yarun. Hij draait zijn eigen stijl een warme mix van Global Beatz tot trance, van verstillend tot intens opzwepend. Een ware wave die je in alle facetten van je Zijn raakt. 

We sluiten vaak af met een kort ligconcert. We hebben hier wisselende artiesten. Laat je verrassen en ontspan door middel van de zalvende klanken.

13652594_1644325295886885_892516846_n

De PLAY AbunDance begeleiding

De PLAY AbunDance dansmeditatie wordt ingeleid met een intro workshop. De workshops bestaan uit korte meditaties om in je lichaam te zakken, speelse bewegingsoefeningen en oefeningen om het contact tussen jezelf en anderen te verkennen. Deze workshop wordt begeleid door Naomi

Naomi

Naomi begon als 4 jarig meisje met dansen. Van klassiek ballet, ging haar dans weg langs, jazz ballet, street dance, moderne dans en dans theater naar ecstatic dance. Naast de liefde voor dans houdt ze zich intensief bezig met tantra, circle song en stemexpressie. Tijdens het volgen van de 2 jarige training van het Centrum voor Tantra werd steeds meer helder hoe ze haar kwaliteiten, van zachte krachtige heldere bedding bieden, in wil zetten om ruimtes te creëren waarin dat wat er in ons leeft naar buiten kan komen.

In de dans nodigt Naomi je uit om je krachtige, sensuele zelf te laten stromen en te bewegen vanuit de impulsen van je lijf. In de Play AbunDance is Naomi aanwezig om de space te dragen, de dans in te leiden en de energie van de groep de gelegenheid te geven te laten ontstaan.

AGENDA PLAY AbunDance

Sorteer opties

ma24sep19:3022:00PLAY - AbunDance | DJ Yarun19:30 - 22:00 Emma Centrum

do04okt19:3022:00PLAY Satsang - Tiger Singleton - Holy Shit! You are a Miracle19:30 - 22:00 Emma Centrum

vr05okt19:3022:30PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met cacao19:30 - 22:30 Eureka Zwolle

Ongelooflijk, wat voelde ik me weer heerlijk herboren vanmorgen. 😀
Mijn lichaam weer soepel, mijn geest weer vrij!
Dank jullie allemaal <3

- Haico Laeven

Bedankt allemaal! Mijn eerste Playditation was fantastisch! Ondanks de spanning kwam ik meteen in de sfeer en ging ik vanzelf dansen en bewegen op de prachtige muziek. De aanrakingen waren heel fijn, m’n trance heel intens en het vuur aan het einde en de ontmoetingen ernaast waren heel warm en heel welkom. Ik ben helemaal blij en vredig 🙂 <3 <3

- Monisa

X