PLAY AbunDance  ~ om je ware zelf in overvloed te laten stromen

De PLAY AbunDance is een warme doordeweekse gathering voor 20’ers en 30’ers om elkaar te ontmoeten en vooral ook jezelf. We dansen en bewegen vrij, zonder woorden en op blote voeten 🙂  De avond start met een korte intro-workshop.

Iedere laatste donderdag van de maand gaan we loose, natural & wide open. In 2 uur reizen we op de beats van de DJ door de aarde, surfend op energie, naar het midden van ons hart. In de open dansruimte van Play AbunDance word je uitgenodigd om alle maskers af te zetten, je ware zelf te laten stralen en je over te geven aan dat wat er is, nu, hier, zijn.

Je hoeft niemand te zijn, je bent alles en er is ruimte in overvloed voor iedereen.

Kijk in de agenda, of hier naast wanneer de eerst volgende PLAY AbunDance is.

Heb je vragen? Je kan altijd contact met ons opnemen en we vertellen je alles wat je wilt wet

 

Muziek & Dj’s

De vaste PLAY AbunDance DJ is DJ Yarun. Hij draait zijn eigen stijl een warme mix van Global Beatz tot trance, van verstillend tot intens opzwepend. Een ware wave die je in alle facetten van je Zijn raakt. Ook hebben we af en toe gast DJ’s.

We sluiten vaak af met een kort ligconcert. We hebben hier wisselende artiesten. Laat je verrassen en ontspan door middel van de zalvende klanken.

13652594_1644325295886885_892516846_n

De PLAY AbunDance begeleiding

De PLAY AbunDance dansmeditatie wordt ingeleid met een intro workshop. De workshops bestaan uit korte meditaties om in je lichaam te zakken, speelse bewegingsoefeningen en oefeningen om het contact tussen jezelf en anderen te verkennen. Deze workshop wordt begeleid door Aranka.

Aranka

Na een vijfjarige dansopleiding en vijf jaar reizen over de wereld, proevend van verschilende werelden en universums, wil ik je uitnodigen om met me te dansen in het hier en nu. Vanuit mijn intutie, en mijn ervaring met yoga, meditatie, massage en permacultuur, streef ik ernaar een ruimte te creeeren van inspiratie en stroming, van acceptatie en openheid. In de Play AbunDance ben ik aanwezig om de ruimte te dragen, de energie te leiden en om veilige armen te slaan rond de groep in beweging. Iedere dans zal ik inleiden met grounding en adem, om je daarna vrij te laten in de dans en je weer op te vangen in stilte en geborgenheid.

 

AGENDA PLAY AbunDance

Sorteer opties

do22mrt19:3022:00AbunDance - Blindfold Edition19:30 - 22:00 Koppestokstraat 38, Utrecht

 

Ongelooflijk, wat voelde ik me weer heerlijk herboren vanmorgen. 😀
Mijn lichaam weer soepel, mijn geest weer vrij!
Dank jullie allemaal <3

- Haico Laeven

Bedankt allemaal! Mijn eerste Playditation was fantastisch! Ondanks de spanning kwam ik meteen in de sfeer en ging ik vanzelf dansen en bewegen op de prachtige muziek. De aanrakingen waren heel fijn, m’n trance heel intens en het vuur aan het einde en de ontmoetingen ernaast waren heel warm en heel welkom. Ik ben helemaal blij en vredig 🙂 <3 <3 - Monisa

X