PLAY Ecstatic Dance Young  ~ om je ware zelf in overvloed te laten stromen

De PLAY Ecstatic Dance Young is een warme doordeweekse gathering voor 20’ers en 30’ers om elkaar te ontmoeten en vooral ook jezelf. We dansen en bewegen vrij, zonder woorden en op blote voeten 🙂  De avond start met een korte intro-workshop.

Tijdens Ecstatic Dance Young gaan we loose, natural & wide open. In 2 uur reizen we op de beats van de DJ door de aarde, surfend op energie, naar het midden van ons hart. In de open dansruimte van Play Ecstatic Dance word je uitgenodigd om alle maskers af te zetten, je ware zelf te laten stralen en je over te geven aan dat wat er is, nu, hier, zijn.

Je hoeft niemand te zijn, je bent alles en er is ruimte in overvloed voor iedereen.

Kijk in de agenda, of hier naast wanneer de eerstvolgende PLAY Ecstatic Dance Young is.

Heb je vragen? Je kan altijd contact met ons opnemen en we vertellen je alles wat je wilt weten.

De PLAY Ecstatic Dance Young begeleiding

De PLAY Ecstatic Dance Young dansmeditatie wordt ingeleid met een intro workshop. De workshops bestaan uit korte meditaties om in je lichaam te zakken, speelse bewegingsoefeningen en oefeningen om het contact tussen jezelf en anderen te verkennen. Deze workshop wordt begeleid door Naomi of Bart-Jan

Naomi

Naomi begon als 4 jarig meisje met dansen. Van klassiek ballet, ging haar dans weg langs, jazz ballet, street dance, moderne dans en dans theater naar ecstatic dance. Naast de liefde voor dans houdt ze zich intensief bezig met tantra, circle song en stemexpressie. Tijdens het volgen van de 2 jarige training van het Centrum voor Tantra werd steeds meer helder hoe ze haar kwaliteiten, van zachte krachtige heldere bedding bieden, in wil zetten om ruimtes te creëren waarin dat wat er in ons leeft naar buiten kan komen.

In de dans nodigt Naomi je uit om je krachtige, sensuele zelf te laten stromen en te bewegen vanuit de impulsen van je lijf. In de Play Ecstatic Dance is Naomi aanwezig om de space te dragen, de dans in te leiden en de energie van de groep de gelegenheid te geven te laten ontstaan. 

AGENDA PLAY AbunDance

Ongelooflijk, wat voelde ik me weer heerlijk herboren vanmorgen. 😀
Mijn lichaam weer soepel, mijn geest weer vrij!
Dank jullie allemaal <3
- Haico Laeven

Bedankt allemaal! Mijn eerste Playditation was fantastisch! Ondanks de spanning kwam ik meteen in de sfeer en ging ik vanzelf dansen en bewegen op de prachtige muziek. De aanrakingen waren heel fijn, m’n trance heel intens en het vuur aan het einde en de ontmoetingen ernaast waren heel warm en heel welkom. Ik ben helemaal blij en vredig 🙂 <3 <3
- Monisa

X