PLAY! Festival!

Een weekend of een lang weekend alle ruimte om elkaar te leren kennen, te dansen, spelen, samenzijn, heerlijke vegetarische biologische maaltijden en alle workshops en activiteiten die we maar kunnen bedenken. Twee keer per jaar, in April en September trekken we met 80 fijne mensen naar het bos, met een hottub en veel muziek. 🙂

Dit alles op een prachtige locatie in het bos met danszaal en dj’s waar lekker gedanst kan worden tot onze voeten aan een massage toe zijn.

Wij dagen je uit om dit festival te komen spelen, te relaxen, je talenten te delen en je te laten verrassen door de creativiteit van je medespelers! Kijk in de agenda voor het eerst komend geplande festival!

 

Het concept

Dit festival creëren we samen. Iedereen heeft talenten, en in de Play! speelruimte kun je deze met anderen delen. Zo kunnen we elkaar inspireren en nieuwe dingen leren. Dit kan in de vorm van workshops, die je van te voren hebt bedacht of die ter plekke ontstaan. Dus of je nou zin hebt in een lekker potje (acro)yoga, theater, (dynamische)meditaties, bodypainten, stemexpressie, masseren, bomenklimmen, samen koken, weerwolven, Toon Tellegen verhalen voorlezen rond het vuur, touwtjespringen, in de hottub of een nachtspel in het bos, het kan allemaal, én meer! De natuur is eindeloos en er zijn workshop-/speeltenten, dus er is genoeg plek voor vele workshops!

Voor meer info over de te verwachten workshops en voor de spelregels over hoe je een workshop kan aanbieden kan je altijd mailen naar festival@playdanceparty.nl

Programma

PLAY! zorgt voor een speelse start van de ochtend en daarna is er alle ruimte voor precies dat waar je zin in hebt! Een superleuk experiment; wat ontstaat er met deze unieke groep van 80 mensen?! Vorig jaar waren we overweldigd door het rijke workshop programma.

Dansen

PLAY! zou geen PLAY! zijn zonder uitzinnige dansfeesten. Op vrijdag en zaterdagavond is er dansfeest met een PLAY!-openingsworkshop. De PLAYditation Dj’s draaien afwisselend een goeie mix van toegankelijke World Beatz, soulful dance, Drum’n’Bass tot Dubstep en meer.

Heb je nu al zin om te dansen? Check dan ook onze PLAY! Danceparties en de PLAYditations. 

Aankomende PLAY! Festival(s)

Dit was een ontzettend fijn weekend. Ik heb ontzettend mooie verbindingen gemaakt, mooie momenten gehad en ben geïnspireerd tot diep in mij, Iedereen die tegen ik kwam stond open om het spel van ontmoeting volledig aan te gaan. Ik heb connectie gevoeld op manieren die ik nog niet kende. Dank dank dank aan iedereen die er was en de mensen die hebben meegeholpen dit werkelijkheid te maken. Ik wil deze liefde graag delen en merk dat ik dat ook doe in de dagen erna met mensen om me heen op subtiele manieren. Ik ben geïnspireerd om deze manier van leven uit te nodigen in mijn leven
- Dirk Broenink

X