PLAY! Midzomerweekend

In het weekend rond de zomerzonnewende, eind juni, viert PLAY! op de wonderschone Hobbitstee in Wapserveen de langste dag.

Een weekend in het teken van de zon en het vuur, van natuur, vruchtbaarheid en magie. Waarin de sluiers tussen het aardse rijk en het rijk van de feeën en elfen opgelicht zijn. Met vuur, bloemen, live-muziek, lekker eten, kamperen, workshops en een mooi en leuk Midzomer-ritueel in PLAY! style. 🙂

We gaan gezellig kamperen met 40 fijne mensen en een handvol kinderen en Midzomer vieren op zaterdagavond met een feest en een ritueel. Denk bij de sfeer aan avondjes kampvuur en gitaarmuziek, maar ook met workshops, schminken, bloemenkransen, dansen op live-muziek in zonnige weiden en een fijn zwembad en/of sauna om in te poedelen en zweten.
Het feest en het midzomer-ritueel creëren we voor een groot deel samen. Zaterdagmiddag staat in het teken daarvan. We bieden dan een aantal workshops aan die elk hun bijdrage leveren aan het feest en het ritueel.

We willen het knus houden en er zijn daarom maar een beperkt aantal kaartjes. Niet te lang twijfelkonten dus als je één van de gelukkige deelnemers wil zijn. 😉 En wil je meer kamperen en spelen met PLAY!? Check dan ook het PLAY! Festival, elke april en september.

X