PLAY! Natural Danceparty

❀ *❀ * ❀ * ❀ * ❀ *❀ * ❀ * ❀ * ❀ * ❀
PLAY! to get Natural High

Barefeet dancing voor openminded en openhearted 20’ers en 30’ers
❀ *❀ * ❀ * ❀ * ❀ *❀ * ❀ * ❀ * ❀ * ❀

4x per jaar organiseren we een groot blotevoeten dansfeest in Utrecht, met goeie DJ, live percussie, optredens van diverse artiesten in de grote Chill-out Lounge, verschillende workshops en lekkere bio-hapjes en sapjes. We kiezen een thema, het hele pand wordt omgetoverd en ook nodigen we jullie uit om je uit te leven met je kleding, alleen voor als je zin hebt natuurlijk 🙂 Zo’n 200 jonge mensen gatheren tijdens dit prachtige feest om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en te genieten van het moois dat leven heet!

Laten we dansen in vrijheid en ecstase tot onze lijven gevuld zijn met nieuwe energie en al het oude is losgelaten. Laten we rusten in de knusse Chillout Lounge en ons strelen door de prachtige muziek die voor ons wordt gemaakt. En laten we al die goeie nieuwe energie en inspiratie mee de wereld in nemen om het leven 1 groot speelpaleis te maken! Wil je foto’s zien van de dansfeesten om sfeer te proeven? Klik dan hier.

Kom je voor het eerst? Gun jezelf een soepele eerste duik in het warme bad door mee te doen aan de PLAY WORKSHOP waarmee we de avond openen. Meer over de PLAY- WORKSHOP, de opening van de avond. Tijdens deze workshop wordt je stap voor stap begeleid naar een fantastische PLAY ervaring.
En die begint bij jezelf: Ontspannen, een diepe zucht, en aankomen in het moment, je lijf, alles wat er ronddwarrelt van de dag. We gaan mindful heel ons lijf langs en volgen hoe ons lijf wil bewegen, begeleid door prachtige live muziek. Alle gedachtes over wat zou moeten hoef je lekker niets mee. Dit is jouw moment.Vanuit hier wordt je op een speelse manier uitgenodigd in verschillende speelse dansen om elkaar te ontmoeten. Je avond begint zo direct al in verbinding, met jezelf en met elkaar, en met de vrije PLAY vibe. Welkom om mee te spelen!

Reserveer je ticket met workshop op tijd, er zijn maar 65 plekken voor de workshop

Wil je weten wanneer het eerstvolgende feest is? Kijk dan in de agenda hiernaast. We hopen dat je binnen kort komt spelen! 🙂

 

AGENDA PLAY! Feesten

 

 

“Mijn eerste Play feest zit er op. Wonderful, beautiful, and magical. Erg dankbaar.”

“Wauw… Wat een heerlijke nacht was dit! Ik heb genoten… Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en de fantastische vibe!!!”

 

“I can not tell how happy and blessed I feel for have met this beautiful family, a night full of love being expressed in so many ways! Thanks to each of you for sharing, for existing, for being!
Much love to all!! ❤️❤️❤️”

X