Vacature vrijwilliger

Leuke mensen gezocht!

PLAY is altijd op zoek naar vrijwilligers die helpen op PLAY Festival, PLAY avonden in Utrecht en Zwolle en voor PLAY feesten. Vrijwilliger zijn is heel leuk en relaxed. Je bent onderdeel van het enthousiaste PLAY team en samen zetten we events neer die ertoe doen. We zorgen dat het de deelnemers aan niets tekort komt. En je krijgt er korting of gratis deelname aan events voor terug. Win-win dus!

Hoeveel tijd kost vrijwilliger zijn?

Dat valt erg mee. Hoeveel tijd je kwijt kunt en wil hangt vooral af van jouw wensen. Als je bijvoorbeeld vrijwilliger bent op de PLAY avonden, dan help je met op- en afbouw en tijdens het event het bijvullen van de thee- en waterkannen. Maar je doet vooral gewoon lekker mee met het evenement. Als je vrijwilliger bent op PLAY festival help je gedurende het festival met bijvoorbeeld op- en afbouw, eten koken, workshops en schoonmaken. Maar niet allemaal tegelijk en zeker niet alleen. We staan er met een heel team voor in dat iedereen het naar z’n zin heeft, dus jij ook. Je doet lekker mee met het festival en de workshops.

Wat als ik iets heel handigs kan?

Dan ben je van harte welkom om vrijwilliger te worden. Ben je een organisatietalent, boekhouder, olympisch knuffelaar of kun je een toffe workshop geven die bij PLAY past? We verwelkomen je graag!

Wat verwachten we van jou?

  • Dat we op je kunnen rekenen als we dat samen afspreken;
  • Je voor langere tijd vrijwilliger wilt zijn (bijvoorbeeld in ieder geval een jaar)

Wat kun je van ons verwachten?

  • De leukste PLAY events met voor jou korting of gratis toegang;
  • Dat we ons ervoor inzetten je onderdeel van het team te laten zijn;
  • Heel veel knuffels.

Vrijwilliger bij PLAY worden?

Woehoo! Neem contact op met ons via info@playcommunity.nl en we vertellen je er graag meer over. Je kunt ook op een van onze events langskomen. In de agenda staat wanneer en waar die plaatsvinden.

X