Donaties

De Play Community Stichting krijgt enorm veel meer mogelijkheden door de steun van haar donateurs. Donateurs helpen ruimte maken voor nieuwe initiatieven zodat we meer aandacht kunnen besteden aan het bereiken van een groter publiek, professionalisering van de organisatiestructuur, het bekostigen van workshop-locaties, de aanschaf van benodigde materialen en het opzetten van nieuwe evenementen om maatschappelijke impact mee te maken.

De leukste manier om het werk van Play! te steunen is door Vriend van Play! te worden. Als je Vriend van Play! wordt zijn we je eeuwig dankbaar, draag je direct bij aan de ontwikkeling van toffe en fijne events én nodigen we je uit voor periodieke feestjes en bijeenkomsten, exclusief voor Vrienden van Play!

Je bent al lid van de club van Vrienden van PLAY! als je 90 euro per jaar doneert, of vanaf 8,50 per maand. Heel leuk als je erbij komt!

Losse donatie

Je kan natuurlijk ook een eenmalige donatie doen. Misschien n.a.v. een event op donatiebasis of gewoon omdat je het kan missen.
Hieronder kan je zelf het bedrag kiezen dat je wil geven. Alvast enorm bedankt!

Bedrag

 

 

 

X