Wat is Play!?

Play! organiseert workshops, dansfeesten, meditaties en festivals voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!

Play! neemt je mee op een reis naar plekken in jezelf, misschien wel buiten je comfort zone. But hey, we all know where the magic happens right?! Wie ben ik, als ik echt ga voelen, als ik echt ga luisteren naar wat er in mij leeft en mijn hoofd met alle kritische stemmen met rust laat? Welke potentie zit er nog meer in mij?

De pijlers voor Play! op een rijtje:

– Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
– Speciaal voor jonge openhartige 20ers en 30ers
– Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
– Open sfeer
– Natural high, dus geen alcohol of drugs
– Niets moet, alles mag
– Natuurlijke hapjes & sapjes

Het begin

Play! begon op mei 2011 als dansfeest in Utrecht georganiseerd door de 3 oprichtsters Shaz, Jorine en Florien.

Er bleek veel honger naar Play! te zijn. Dat wisten we natuurlijk al 🙂 Een grote groep 20’ers en 30’ers is klaar met het standaard uitgaansleven van zuipen, kijken en bekeken worden, de juiste kleding en make-up etc., maar heeft wel zin in dansen en ontmoeten. En dan echt lekker los gaan en like minded people ontmoeten in een sfeer waar het hart en authenticiteit meer aanwezig is dan in de standaard discotheek. Er is een gedeelde wens, om in contact te zijn met de essentie van het leven en jezelf. Waar gaat dit bizarre leven nou allemaal meer over dan geld verdienen en spullen?!

Vrienden nemen vrienden mee die weer vrienden mee nemen… En zo groeit Play! naar het eerste festival. Langer de tijd om samen te zijn, elkaar te leren kennen en te verdiepen met speelse, interessante of uitdagende workshops.

Kijk voor het volledige aanbod van Play! in de agenda. En Play! blijft groeien en nieuwe dingen aanbieden, nieuwe festivals, retreats, cursussen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wil worden.

X